Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ot honapos a babam es a...

Ot honapos a babam es a vedono egyaltalan nem jar hozzank, ennyi idos gyerekhez mar nem szoktak kijarni? Pedig lenne kerdese ezekszerint nekem kell hozzaju elmenni ilyenkor? Mi ennek a redszere?

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 09:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A kislányom 9 hónapos.

A védőnő kétszer volt kint, egyszer amikor a gyerekorvossal jött, amikor hazahoztuk a kislányom a kórházból. Másodszor akkor, mikor felhívtam, hogy véreset kakilt a kislányom 2 hónaposan. Havonta találkoztam vele amikor oltásra mentünk a gyerekorvoshoz, de akkor sem mondott semmit soha, nem is lehetett tőle kérdezni, csak a gyerekorvostól.

Most pedig mikor mentünk a gyerekorvoshoz, kiderült, hogy új védőnő van, a régi elment nyugdíjba. Nem is szólt, hogy nem lesz, el se köszönt, pedig a múlt hónapban még ő írta be a kiskönyvbe a következő időpontot.

Hát ez van.

Védőnő függő, vannak lelkiismeretes védőnők, meg vannak olyanok is, akik sz@rnak rá.

Barátnőmhöz például minden hónapban kimegy a védőnő, illetve ők is mennek súlymérésre, tehát havonta kétszer találkoznak. ( az ő kislánya 11 hónapos )

2013. júl. 16. 10:33
 12/21 anonim ***** válasza:

Kb 20 hós koráig jött a védőnő, a végén már inkább csak másfél havonta, az elején havonta. Én egyszer vittem, a méréseket megoldottuk a gyerekorvosnál.

Szerencsére jó fej a védőnőnk :)

5 hós babát elvileg havonta látnia kéne valakinek, vagy orvosnak, vagy a védőnőnek. Meg ugye a kötelező oltások. Telefonon beszélj a védőnőddel.

2013. júl. 16. 10:39
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem is havonta kell vinnem.Mióta megszületett (most 8 hónapos) 1x volt nálunk a védőnő a kötelező elsőn mikor hazajöttünk.Nem jár hozzánk.Más védőnők ahogy ismerőseimtől hallom 2 hetente mennek.Ő nem.Nem tudom miért nem?!
2013. júl. 16. 10:51
 14/21 anonim ***** válasza:
Amikor megszületik, akkor jött ki hozzánk. Meg ha valami problémám volt mikor még nagyon pici volt a fiam. Rgyébként havonta én hordom a védőnőhöz. Nem mondta ezt el neked, hogy neked kell vele hozzá járnod? Telefonon is szerintem bármikor felhívhatod, ha valami kérdésed van, legalábbis a miénk ezt felajánlotta.
2013. júl. 16. 10:57
 15/21 anonim ***** válasza:

Ahogy mások is írták, elvileg ő járna ki havonta. De ebben a korban, már az enyém sem jött ki, és egy szóval se mondta,hogy havonta nézzek be hozzá tanácsadásra. Ha valami gondom volt, pl nem evett a gyerek, vagy beteg lett, akkor felhívtam és segített. Járt nálunk kb 4 hónapos kora körül, meg most, 9 hónapos korába! :) És mindig csak úgy váratlanul jelenik meg, soha nem mondja, hogy mikor várható legközelebb...ezt a részét utálom!

De ha több kérdésed is van én felhívnám a helyedben, és vagy ott telefonon megbeszélném vele, ha nem zavarom vele, vagy megérdeklődném,hogy mikor mehetnél be hozzá a gyerekkel, mert lennének kérdéseid.

Nekem pl a nyárral, nyaralással, csípésekkel kapcsolatban jöttek most össze a kérdések a fejemben, de szerencsére megjelent az ajtóban, így mindent meg tudtunk beszélni (amúgy meg felhívtam volna).

10 hónapos anyukája

2013. júl. 16. 11:45
 16/21 anonim ***** válasza:

A baba 6 hetes koráig hetente, 1 éves koráig havonta, és onnantól 3 havonta kell kijárnia.

Kötelező mérésekre, oltásokra neked kell vinni.

Nekünk nagyon aranyos védőnénink van, babám már 14 hónapos, de még mindig látogat minket havonta, és fog is, azt mondta minket nem hagy ki..:) nagyon szereti a picúrkámat.

2013. júl. 16. 12:47
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha gondod van a védőnővel, akkor a területi Ántszben megtalálható a főnöke, a vezető védőnő. Tegyél panaszt. Nem azért, mert paraszt vagyok, és tegyünk alá, de basszus nem végzi a dolgát!
2013. júl. 16. 13:31
 18/21 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam a védőnőnk 3hónapos korában látta utoljára.

Egy kis faluban élünk, itt a gyerekorvos a háziorvos egyben - amelyik szülő úgy akarja, de más szülők is behordják a gyerkeket a közeli városba, és tanácsadás is ott van. Lehet azért nem jött hozzánk mert tanácsadáson voltunk rendszeresen.....

...

...De viszont mindent tud attól függetlenül hogy nem lát. Házat átalakítottuk, és arra az időre elköltöztem édesanyámhoz egy másik városba a 9hónapos fiammal(oda, ahol a gyerekorvos is van), a gyerek orvos tudta, hogy ott lakunk, pedig én nem mondtam neki. Azért úgy látom működik a jelzőrendszer.

Szeritnem hívd fel a védőnőt, mert van ahol neked kell vinni, máshol meg kimegy, nem tudom mi alapján alakult így, de magam is láttam, hogy sok helyen vinni kell, máshol meg nem.

2013. júl. 16. 14:47
 19/21 anonim ***** válasza:
13-mas vagyok.Mi városban lakunk ennek ellenére nem jön/jött.
2013. júl. 16. 14:56
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem gondolzam hpgy ez egy ennyire kerdeses dolog lenne. Nos... Igazabol barmit meg lehet mar tudni az internetrol...de ha o nem kepes vegezn a dolgat es lesz@rja..annak ellenere hogy olykor megkeresem akkor ugy goblndolom nekem sem kotelessegem megjelenni azert hogy o nezegesse meg mericskelhesse hivatalbol a gyeteket (persze ugy latom a tobbi hasonlo koru baba alapjan hogy rendben vagyunk sulyra/meretre). Mert szakitsak arra idot hogy o vegezhesse a dolgat ha kozben ne partner. Oltasokra is ugy esunk be szoval b...ssza meg a kiskonyvet.Ha be is megyunk mindent harapogoval kell kihuzni belole.
2013. júl. 17. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!