Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy év körüli baba mennyire...

Egy év körüli baba mennyire bírja a budapesti Állatkert bejárását?

Figyelt kérdés

Aki volt már ekkora babával,mi a tapasztalata? Van egy 6 éves,4 éves és egy 11 hónapos fiam. Még nem tudjuk mikor,de elmennénk az Állatkertbe. A nagyok ugye már bírják a kiképzést,de a kicsi?? Vidékről megyünk, másfél óra autóval.. Aki volt már ekkora babával leírná a tapasztalatát?? Hogy bírja? Persze babakocsiban ülne,meg néha kivennénk mert már totyog..

Köszönöm, ha írtok!!

2013. júl. 15. 14:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is vittem, mert a nagyokat érdekelte. Kellett a babakocsi, tea, rágcsálnivaló (alma és keksz). Nagyon élvezte, elég sok állatot látott, és amikor elfáradt, aludt a babakocsiban. Tudtunk pelust cserélni, kb. 4 órát töltöttünk ott. 1 órát aludt, aztán újra "használható" volt.
2013. júl. 15. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Az én fiam pont ennyi idős volt, amikor először elvittük. Nagyon jól bírta, elüldögélt a babakocsiban, a fókákat imádta, amikor elúsztak az ablak előtt, a kecskéket meg lelkesen etette. A többi állat annyira nem érdekelte.

Szerintem nálatok sem lesz semmi baj, ha a babakocsiban amúgy elvan.

2013. júl. 15. 14:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én lányom 1,5 volt, mikor elvittük, kb a felénél elaludt a kocsiban. A fiam még addig sem bírta, mire kiértünk, a jó levegő, a sok látnivaló, és kifeküdt. De a nagyok miatt érdemes, a kicsi alszik a kocsiban majd.
2013. júl. 15. 15:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi 8 hós babával voltunk állatkertben, nagyon jól bírta. Mondjuk őt nagyon érdeklik az állatok, ezért vittük ilyen "kicsiként". Össze-vissza forgott, nevetgélt, nézelődött. Babakocsit nem vittünk, mert utálja.

Kulturált helyen lehet pelust cserélni, így szerintem ilyen szempontból nincs probléma. Étel, ital legyen nálatok, biztos ő is fogja élvezni. Jó kirándulást!

2013. júl. 15. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!