Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki 1 évesen már bölcsibe...

Aki 1 évesen már bölcsibe adta a babáját, hogy bírta a picike?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki, hogy októbertől lenne egy munka, amit esetleg meg tudnék csípni. Nagylányom lassan 4 éves, szeptembertől már ovis, most bölcsibe jár, a kicsi pedig augusztus végén tölti be az 1-et.

Aki ilyen pici babát adott be bölcsibe hogy bírta lelkileg és mit "szólt" hozzá a kicsi?

Én szarul érzem magam, szerettem volna vele is két éves koráig itthon maradni, de ez a meló túl jól hangzik ahhoz, hogy ne próbáljam meg.

2013. júl. 15. 10:05
 1/4 anonim ***** válasza:
2 nap alatt beszoktunk, nem volt gond.
2013. júl. 15. 10:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Imádta! Egyszer sem sírt, hogy ott hagytam. Nagyon szeret bölcsibe járni :). És nagyon jót tett neki!
2013. júl. 15. 11:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem túl pici még hozzá? Hiszen el se tudja mondani ha valami baja van...
2013. júl. 15. 11:56
 4/4 Kései Sirató ***** válasza:

Minél kisebb, annál könnyebben beszokik, könnyebben tud alkalmazkodni.

Én a kicsit 1 évesen családi napközibe adtam be, ott kis létszámú csoportok vannak, nyugodt szívvel megbíztam a agondozónőkbe. Ha teheted, azt válaszd, ha nem, akkor győződj meg, melyik lehet a legjobb bölcsi a környéken.

2013. júl. 15. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!