Ti hanyadik héttől kezdtetek el a babátoknak vásárolni?
23 hetes vagyok, második baba. Mostanában mostam át a lányom kinőtt ruháit 0-3 hónapos korig, hogy tudjam mit kell vennem, és már turiztam is néhány darabot ahogy betöltöttem a 12 hetet.
Nem vagyok babonás :)
Szió!
Én a babaruhákat megvettem már több mint 2 hónapja. Babaágyat meg a pelenkázószekrényt most vettük meg a múlt héten még kell egy csomó minden de a jövőhéten szeretnék még megvenni pár dolgot. Jah meg a babakád is meg van :).
33 hkm :) Második babó lesz :)
Mi nem vagyunk babonásak... 8. héten már megvolt a kiságy... babaruhák is voltak már. 25. héten már minden készen állt a babára.
Most 3 hetes, de még születése után is vettünk olyan dolgokat, amiket nem akartunk, mert szerintünk nem kell, de kiderült, jó az ha van :D
Első vagyok, ultrahang szerint november 20, de 1 héttel kisebbre saccolja. Az orvosom a menzesszel számol és én is, igy november 13, viszont császárom lesz megint, amit akár a 38-ik héten elvégeznek majd.
Nekem sok minden megvan a lányomtól, aki 5 éves, kiságy, babakocsi, kiskád, rengeteg ruha és cipő, hinta stb. Van amiből kénytelen vagyok ujat venni, de azokat is lassan beszerzem, például a rácsvédőt is megvettem.
Én magam szeretek mindent kiválasztani, persze kikérem a férjem véleményét is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!