Hogyan kerül a gyerek kapcsolatba a gyerekcsatornákkal?
Figyelt kérdés
Vagytok itt sokan anyukák, mondjátok már meg nekem, hogyan kezdődött az, hogy ma már egész nap a Minimax megy nálatok? El szeretném kerülni. Ha nem mutatom meg ezeket a számomra idétlen gyermekcsatornákat a gyereknek, akkor hogy találja meg?2009. okt. 19. 14:33
11/15 anonim válasza:
Azon a véleményen vagyok én is, hogy nem eltiltani kell a gyereket a tévétől, hanem lszabályozni, hogy mit nézhet. Nem vagyok híve én sem annak, hogy alapjáraton megy a tévé egész nap, mint pl. a szomszédban. Ott két gyerkőc van, egy ötéves és egy kétéves, és két rohanás között leülnek tévézni, majd ordítanak tovább. Na ettől engem kiráz a hideg, mertha megkérdezem, hogy mit láttál a tévében, milyen mesét, csak néznek rám mosolyogva..
12/15 anonim válasza:
Nálunk elég sokat megy a tv, de nem egész nap.A lányom 14 hónapos és igen szokott tvzni.Persze többnyire mesét és 10 percnél tovább nem köti le.Persze az értelmetlen meséket én sem szeretem viszont a bebe tv nagyon jó,ill a mesén kivűl ha vmi állatos film megy.Én nem tartom a tvzést bűnnek(és nyilván nem ezzel akarom lekötni a gyereket),mi is úgy nőttünk fel hogy akkor néztünk tvt amikor csak akartunk,mégsem ültünk egész nap előtte sőt szinte soha,és igy felnőtt fejjel is elvagyok nélküle is.Egy válaszadónak adok igazat,hogy nem tiltani kell a gyereket hanem megválogatni azt amit nézhet!
13/15 A kérdező kommentje:
Igazad van, kedves olvasó, ezzel én is egyetértek. Nagyon aranyosak vagytok, hogy mind egyetértünk, de ettől függetlenül nem kaptam választ a kérdésre. Szóval ha valaki minimaxot és cartoon network-ot néz, akkor annak mindig a szülő kapcsolja be először a tv-t?
2009. okt. 19. 18:24
15/15 anonim válasza:
nem feltétlenül, lehet, hogy a nagyszülő, vagy a nagytestvér. De igen, a családból van valaki, aki bekapcsolja a tévét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!