Ti melyik nevet választanátok? (A sértő megjegyzésekből nem kérek! )
Fiú:
Donátó, Herold, Medox, Ramíró, Eduárdó
Lány:
Szendi, Tiara, Méri, Szelina, Karen
Ha hiszitek ha nem, amikor én pár hónappal ezelőtt szültem volt ott a kórházban olyan kisbaba akinek az volt a neve hogy Horváth Fernandó.
És még pár kimondhatatlan nevű.
Mivel hónapokat voltam benn a kórházban így nagyon jóban lettem a nővérekkel-szülésznőkkel. És bizony az ilyen furcsa neveken röhögnek és mondogatják fűnek-fának ott a kórházban.
Én csak szegény gyerekeket sajnálom, ilyen nevekkel élni.... örökre megbélyegzik őket.
Ilyen nevek közül csak akkor tudnék választani, ha az apuka, vagy én nem magyar nemzetiségűek lennénk. Hanem pl amerikai, olasz.
A Medox nekem nagyon amerikai, a Ramiró, Eduárdó meg dél-amerikai. A Donátó szintén, de pl. a Donát nem lenne rossz.
Szendiről még az életben nem hallottam. A Tiaráról a korona jut eszembe, nem Kiarára gondoltatok?
A Szelina talán jó, a Karen nem tetszik.
"Még egy Ramiro van az országban , bankigazgató, szóval a rosszindulatúak most ítélkezhetnek, hogy mire lehet menni egy különleges névvel. "
Ezzel az érveléssel ne menj politikusnak. Leírod, hogy a tiéd az első itthon anyakönyvezett Ramiró. (2,5 éves) Ebből következik, hogy a másik 2,5 évesnél fiatalabban már bankigazgató (hogy ne ő legyen az első) vagy egy más országban anyakönyvezték, ahol a Ramiró lehet épp olyan név, mint itthon a Péter....... És ott lett bankigazgató.
Az pedig külön vicces, hogy "BÜSZKÉN" viseli a nevét. 2,5 évesnél a büszkén viselés hogy nyilvánul meg? 2x több spenótot köp ki ebédkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!