Hogyan kell huzogatni a kisfiúk kukijan a bőrt?
8hónapos a fiam heti 1x huzogatnam nekí de olyan kis pici még a kukija hogy meg se tudom fogni. Fürdés közben gondoltam de hogyan? Mennyire huzhatom le neki? Megpróbáltam de szinte meg sem mozdult a bőr..
Megoszlanak erről a vélemények sokak szerint egy év alatt nem szabad sokak szerint kell mert letapad
Szia !:) ez az én kérdésem volt nemrég, kaptam hasznos válaszokat.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Nekem a házi orvos azt mondta mikor kijött pár naposan a fiam hoz, húzogassam minden este, s minden pelenkázáskor!
Pelenkázáskor két ujjal megfogom, s amennyire lehet, hátra húzom. Volt rajta 2 mm-es lyuk, most 1 hónaposan már 6 mm lyuk van rajta ha hártahúzom. Lassan mindig nagyobb lesz a lyuk, s majd egyszer csak az egész makkja ki lesz.
A védőnő azt mondta ne csináljak vele semmit...
2 barátnőm nem húzogatta 1 éves korig, most mindd a két fiút 4 évesen műtik, mert nem megy hátra a bőr.
A Barátnőmnek a második is fiú lett, nemi húzogatja első perctől, 7 hónapos, és teljesen hátra tudja neki húzni!
Az egyik kezeddel a tövénél fogd meg a fütyit, a másik kezeddel pedig próbáld a bőrt visszahúzni. Már bocsánat, de hasonló, mint a nagyoknál.
Amúgy én sem tudom, hogy húzogassam-e...Néha szoktam, néha nem, de akárhogy csinálom, mindig lelkiismeretfurdalásom van, hogy biztos elrontom. Főleg, hogy semennyire nem jön.
Én minden fürdés után visszahúzom neki de épp annyira amennyire csak engedi ( szóval nem erőltetem), csak hogy meg tudjam rendesen tisztogatni neki.
A gyerekorvos mondta hogy így csináljam hát így is csinálom.
6 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!