Szerintetek miért csinálja ezt a babám?
2 hónapos kora óta így alszik persze néha néha ha valamerre megyünk akkor nem így alakul.
Reggel 7-8között kel reggelizik 10fele alszik 20percet majd ebéd után 1-2orat 12 fel 1fele majd 5körül megint 20percet es este 8kor alvás
Egy hete csinálja az ebéd utáni alvasnal hogy felkel 20perc után sírva bemegyek hozzá megolelem visszateszem az ágyába es vissza alszik
Eddig semmi ilYen gond nem voltmiért csinálja ezt?
Aztaa...az én babám is 2 hós kora óta ugyanígy alszik szinte percre pontosan most 6 hós lesz!Ja és ő is a déli alvásnál felsír kb elalvástól számítva 40-50 perc múlva.Nekem is csak meg kell itatnom egy kis vízzel,simi,puszi,ölelés és alszik tovább!
Hogy mitől lehet??Halvány lila gőzöm nincs!Ő is olyan mintha rosszat álmodna mert olyan sírós-pityogós olyankor,máskor meg mindíg vidáman ébred!Azt tudom mondani,hogy majd kinövi a nagyfiamnál is volt ilyen időszak csak ő az esti fürdés után mikor elaludt utánna sírt fel mindíg szinte percre pontosan 40-50 perc múlva csak cumi és aludt tovább!Sztem az idegrendszer érettségétől függ!
8 hónapos
2es ugyanígy van nálunk is minden alvás után vidáman kel kivéve akkor
Azért azt kétlem hogy egy hete minden ebéd után rosszat álmodnak
Most ne nevess ki, de lehet, hogy az emésztés miatt pont akkor kell pukkantania vagy büfizni. Sokat eszik ebédre, és dolgozik a pocakja. Mi is szoktunk büfizni evés után 20-30 perccel.
Ha átfordítja a fejecskéjét önállóan (elég nagy baba, biztosan tudja, hogy kell), akkor próbáld meg ebéd után hason altatni. Így hátha könnyebben emésztget. Csak tipp, hátha bejön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!