7 hetes babám miért alszik el este nehezen?
Köszi a válaszokat :)
A ringatást már sokszor próbáltuk, és sajnos nem nagyon jött be. Ha sikerül elaltatni, akkor jót alszik Ő egészen addig, ameddig le nem tesszük a kiságyba, pedig nagyon óvatosak vagyunk, de mindig észre veszi, mert elkezd nagyokat nyújtózkodni, és ezzel felébreszti saját magát.
A másik pedig, amikor abszolút el sem alszik ringatás közben, vicces, mert apának már le-lebukik a feje közben, baba meg hatalmasra nyílt szemekkel bámulja :)
A fürdés-etetéssel is próbáltunk már variálni, cserélgetni, az sem jön be, pedig már direkt vettünk Johnson's nyugtató babafürdetőt is, plusz testápolót, amit mindig fürcsi után belemasszírozok a bőrébe, hátha ellazul tőle, de ezzel is csak annyit értünk el, hogy jó babaillata van :)
Babakocsit szintén próbáltuk, de nem lehet átverni. Ha megyünk valahova, akkor mire az utcaajtóba érünk, már alszik, de mihelyt hazaérünk, és betesszük a folyosóra a kocsit, 5 percen belül ébren van, és itthon ha tologatom a lakásban, akkor sem alszik el.
Ezt az esti szopit szerintem ki fogjuk próbálni, hátha bejön.
Azért is írtam ki a kérdést, mert azt hiszem, elég sok mindent kipróbáltunk, ami a magunkfajta kezdő szülőknek eszébe juthat, és kíváncsi vagyok, hogy kinek mi jött be, hátha van még olyan módszer, amit nem próbáltunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!