Ti mire gondolnátok?
Ha megyek a kisfiammal boltba vagy az utcán az emberek 80%-a ezt mondja"de gyönyörű.de szép.milyen édes..."mindenki elfogult a saját gyerekével őt tartják a legszebbnek
Pedig tény és való nem minden baba szép..
Ti elhiszitek ilYenkor amit mondanak vagy csak azért mondják hogy ne bantsanak meg??
Nekem a fiam a legszebb de azért érdekel valamilyen szinten másnak mi a véleménye valóban szép baba vagy csak én látom annak
Az első kisfiam gyönyörű kisbaba volt, mindenki lánynak nézte a szőke göndör hajával, kék szemével és a gödröcskékkel a pofiján. Mai napig (már 5 éves lesz) dícsérik sokan, hogy szép. Nála elhittem, hogy szívből elmondták, mert gyakran csak azt hallottuk, hogy a hátunk mögött összesúgtak, hogy milyen szép. :) A kisöccse nem az a klasszikus szépség, pedig neki is ugyanolyan a haja és kék a szeme. Viszont eléggé elállóak a fülei és gödröcskéje is csak egyik oldalon van, az is halvány. Viszont annyira mosolygós, barátságos kis manó, hogy rá meg azért mosolyognak. De igaz, hogy rá inkább mondják, hogy milyen furi, meg aranyos, a szépet ritkábban. Nekünk ők ketten a legszebbek a világon és borzasztóan elfogultak vagyunk.
Tehát szerintem, ha olyan sokan mondják, akkor elhiheted, hogy másnak is tetszik a babád! :) Ha nekem tetszik egy kisbaba, én is megdícsérem, hogy szép. Ha nem találom annyira szépnek, akkor inkább mondom, hogy furi, aranyos, vagy hasonló jelzőt, ami igaz. Minden kisbabában van valami szép, valami pozitív, soha nem bántanék meg egy anyukát sem azzal, hogy nemtetszésem fejezzem ki a babájáról.
Egy szép babára én is azt mondom, h szép. Egy nem annyira szépre, h aranyos.
Az én babám nekem a legszebb, de rá is inkább azt mondják, h milyen szép, milyen formás a buksija (már pár hetes kora óta). Meg az utcán én is hallom, h mondják az emberek egymásnak, h milyen szép, így gondolom, nem csak az anyai elfogultság beszél belőlem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!