Ti elengednétek a helyemben?
Most szültem, Anyu itt volt 2 hètig, s múlt héten elvitte a 4 évesemet 2 hétre, 200km-re. Eddig mindig velem volt ott 1-2-3 hétig, egyedül sosem volt ott!
Mikor elvitte sírtam én is, a férjem is, de másnap már semmi gondd nem volt, mert itt volt a pici, aki egész nap cicizett, altalatás etetés az egész nap, nem lenne időm a nagyra, így meg Anyuék elszórakoztatják, jól érzi magát!
Anyu mondta, este mondta a lánOmnak hogy szeretlek, ő meg erre azt válaszolta, én meg az anyámat szeretem:)))
Igen. Ha megbízható az anyukád, akkor simán. A gyerkőcnek is élmény lehet, hogy a nagyiéknál alhat és mások a szabályok, az enyémek is imádták.
De meg is értelek, nagyon nehéz az elválás, de főleg az anyának. Viszont szép lassan meg kell tanulni elengedni is. Könnyű ezt mondani, amikor először mentem munkahellyel kiküldetésbe 5 napra amikor a kicsi is 4 éves volt, akkor először örültem, hogy évek óta először leszek egyedül, ezt meg azt fogok csinálni a szabadidőmben, nézek magamnak egy csini ruhát és időm is lesz próbálgatni.... aztán mi lett belőle? Az első játékboltban leragadtam, elmentem egy tengerparti viziparkba (ahol akváriumokban mindenféle állatok vannak), ahol végigpityeregtem, hogy ez hogy tetszene a nagyobbnak, amaz a kicsinek, jé csikóhal, a gyerekek megőrülnének ha látnák... a játékboltból meg már egy vagyonért hívtam őket, hogy plüss pingvint vagy delfint szeretnének inkább - közben persze marha jól elvoltak anyukámnál...
Anyukám megbízható, én 25, ő 43 éves.
Van egy 6 éves öcsém is, szóval anyu mindenfajta dologban jártas, nem 20 éve volt utoljára pici a kezében, hanem nem is olyan régen, szóval az, ha lázas lenne, vagy bármi, nem okozna gondot, h ellássa, éjjel pedig csak a tea a fontos. Az h ki adja számára szerintem mindegy, meg tudná anyu is nyugtatni. Nevelt lányom is 6 éves, ő most pont ott nyaral már egy hete..:)
Anyura rábíznám akármikor, annyira imádja a pici, sokszor sír is mikor elmennek innen. Ismeri, mert hetente 1-2x találkozunk is mindig. Persze, jó lenne egy kis babamentes pár óra de egész végig az eszem rajta járna, és nem azért mert félteném, hanem mert hiányozna. Nagyon.
Nem lesz semmi baj.
Én holnap készülők rá, hogy itt hagyom a másfélévesemet anyukámra éjjelre. Tudom, hogy semmi gond nem lesz.
Én elengedném. Ennyi idős volt a lányom, mikor ott kellett hagynom 2 napra a tesóméknál, mert Ausztriába mentünk a párommal. Szinte észre sem vette, hogy nem vagyunk ott. :)
Nekem sokkal jobban hiányzott, mint mi neki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!