Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit tesztek, ha rossz...

Ti mit tesztek, ha rossz napotok van?

Figyelt kérdés

Reggel óta érzem, hogy nagyon ingerlékeny vagyok, nem tetszik semmi, persze nem is sikerül semmi, amit szeretnék, mert feszült vagyok. A naggyal már összevesztem, a kicsit most tettem le aludni, most nyugi van. De a kedvem nem jobb, pedig komoly okom nincs rá, bár van min aggódnom. Mégsem emiatt van szerintem.

Ti mit szoktatok csinálni hasonló állapotban?

2013. júl. 11. 14:36
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató.:) De ne haragudjatok meg.
2013. júl. 11. 22:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is szokott ilyen napom lenni ráadásul ilyenkor lehet , hogy rólam ragad át rá de a gyerkőc is hisztisebb. Amikor végleg elszakad a cérna és legszívesebben törnék zúznék akkor kisírom magam. Tíz perces sírás csodákra képes. Komolyan utána mindig sík nyugodt leszek. Próbáld ki Te is , a feszültséget ki kell engedni valahogy.:-)
2013. júl. 12. 07:29
 13/19 anonim ***** válasza:

Akkor összegezve a tegnapi napban a legjobb a vége volt. :D

Ma már jobb itt a közhangulat? ;)

2013. júl. 12. 07:29
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekem már jobb! Utolsó voltam az előző oldalrol.

Pedig alig aludtunk valamit az éjszaka.

2013. júl. 12. 11:43
 15/19 anonim ***** válasza:

3as vagyok.

Hisztigomb a fejemben van. Nálam úgy működik, hogy elhatározom és eldöntöm és akkor változtatok. Amikor hiszti van, mindig kilépek 1 kicsit és kivűlről nézem magam és ledöbbenek, hogy talán nem a gyerekkel kéne veszekednem, ha valami bajom van/vagy csak úgy...és akkor leállítom ezt a dolgot. Nálam minden döntés kérdése, így egyszerű. Eldöntöm, hogy csakazértsem fogom elcseszni a napom, mert valaki flúgom van, inkább szórakozok, a hisztim meg csak nézhet :) Kb így kell ezt elképzelni. És általában délutánra át is lendülök a hisztin és addigra már normális leszek, nem kötözködős.

2013. júl. 12. 11:51
 16/19 anonim ***** válasza:
*valami
2013. júl. 12. 11:52
 17/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Én is ma jobban vagyok, a gyerekeim is "normálisak".:)

A hisztigomb gyakorlatilag szerintem mindenkinél így van, csak lehet, hogy tovább tart. Szerintem senki sem élvezi ezt az állapotot és hamar túl akar lenni rajta. De nem vagyunk egyformák, másképp kezeljük, kinél gyorsabb, kinél lassabb a folyamat.

2013. júl. 12. 13:04
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem is jobb napom van ma. :)

Sajnos nekem nem sikerül kikapcsolnom a hisztigombot, ha aktuális, akkor leginkább magammal szúrok csak ki, a gyermek általában nem kap belőle. Azért általában, mert ugyebár, amikor anya nyűgös, akkor a baba is az lesz, a baba nyűgösségétől meg anya lesz nyűgös(ebb), szóval 22-es csapdája.

De szerencsére általában az ilyen napok elmúlnak és másnap jobb. :)

Első voltam.

2013. júl. 12. 16:30
 19/19 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek. További szebb napokat!:)
2013. júl. 12. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!