Reggel óta érzem, hogy nagyon ingerlékeny vagyok, nem tetszik semmi, persze nem is sikerül semmi, amit szeretnék, mert feszült vagyok. A naggyal már összevesztem, a kicsit most tettem le aludni, most nyugi van. De a kedvem nem jobb, pedig komoly okom nincs rá, bár van min aggódnom. Mégsem emiatt van szerintem.
Ha nem tudom mi az oka, akkor bedöntök egy kávét, felhívom a zuramat, elmondom neki, hogy nem bírom magamat, ő kirohog. :)
Ilyenkor picit jobb, de alapvetően csak várom a nap végét. Kitartást neked! ;)
2013. júl. 11. 14:41
2/19 anonim válasza:
Nekem egy babám van, úgyhogy valamivel egyszerűbb még a helyzetem. Ha ilyen hangulatom van, akkor magasról teszek mindenre, hiába lenne ezer tennivalóm. Ha alszik a baba, akkor én is megyek az ágyamba és ki sem nyitom a szemem, amíg csak lehet. Neki sem kezdek semminek, mert tudom, hogy csak idegeskednék és úgyhogy sikerülne úgy, ahogy elterveztem. És persze reménykedek, hogy a másnap már jó lesz.
2013. júl. 11. 14:44
3/19 anonim válasza:
Akkor abbahagyom a hisztit. Ha reggel bal lábbal kelek fel és nem tudom hogy mitől vagyok nyűgös, akkor átkapcsolom a fejemben a hisztigombot. Tök felesleges nyűglődni és elrontani nemcsak a te napodat, hanem másét is, azért mert bal lábbal keltél. Ilyenkor le kell menni sétálni, olvasni, kirándulni, fagyizni. Ha meg tudod, hogy mi a bajod, akkor tegyél ellene
2013. júl. 11. 14:47
4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
A hisztigombot hogy kell kikapcsolni? Az megoldás lenne.
Az meg, hogy tudom, mi a bajom, és tegyek ellene...van ami nem rajtam múlik. Konkrétan egy választ várok, ami érinti a család életét, és erre nincs hatásom sajnos. De írtam már, hogy eddig is volt ez a gond, állandóan a fejemben van, de azért nem ezzel foglalkozom, igaziból érzem, hogy nem ez a baj. Csak egy rossz nap. Van ilyen.
2013. júl. 11. 15:07
5/19 anonim válasza:
A hisztigomb kikapcsolása engem is érdekelne. Jó is lenne, ha így működne. Nálam sajnos nem, bár igyekszem ilyenkor nem kártékonykodni. :)
2013. júl. 11. 15:15
6/19 anonim válasza:
Ne aggódj mindenkinek van rossz napja :). Nehéz átvészelni az biztos. Ilyenkor szerintem törődj többet magaddal ha a gyerekek mellett tudsz, ha alszanak csináld azt amit szeretsz, a házimunkát tojd le ;). vagy este ha a férjed hazaér menj el barátnőzni.
2013. júl. 11. 15:40
7/19 anonim válasza:
Te is emberbol vagy, nyugodtan lehet hisztizni. Mindenkinek van ilyen. En altalaban varom a nap veget es csak "tulelem" a napot.
2013. júl. 11. 16:02
8/19 A kérdező kommentje:
Köszi.:) A házimunkát letojtam, csak enni adtam nekik, de persze azt se akartak ma...:)
Ők is hisztisek. Amíg a kicsi aludt, tévéztem, játszottam a naggyal. Már jobb.
2013. júl. 11. 16:15
9/19 anonim válasza:
Nekem pont ugyan ilyen napom van, már amióta felkeltem, azt várom, hogy legyen vége a napnak! :) Néha-néha előfordul, próbálok azért türelmes lenni a lányommal, majd csak letelik a nap... Leülök, játszok vele, ő jobb kedvre tud deríteni mindig! :)
2013. júl. 11. 17:23
10/19 anonim válasza:
Fuuuu, ma nekem is napom van. Az uram éjszakás a héten. A gyerek meg hajnalban már kel. Nyafogott ő is egész nap. Direkt le vittem a gyereket jó sokáig , hogy apa tudjon aludni valamennyit. Mikor elaludt délben akkor kezdtem főzni. Ma kelett levest is és másodikat főznöm. Persze minenki máskor eszik. A mosogató meg állandóan tele volt ma. A vége az lett,hogy egyik poharat raktam a másikba és ugy belevágtam , hogy mind a kettő szilánkosnak tört. De legalább megnyugodtam már. Sz@r volt a mai nap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!