Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit tesztek, ha rossz...

Ti mit tesztek, ha rossz napotok van?

Figyelt kérdés

Reggel óta érzem, hogy nagyon ingerlékeny vagyok, nem tetszik semmi, persze nem is sikerül semmi, amit szeretnék, mert feszült vagyok. A naggyal már összevesztem, a kicsit most tettem le aludni, most nyugi van. De a kedvem nem jobb, pedig komoly okom nincs rá, bár van min aggódnom. Mégsem emiatt van szerintem.

Ti mit szoktatok csinálni hasonló állapotban?

2013. júl. 11. 14:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudom mi az oka, akkor bedöntök egy kávét, felhívom a zuramat, elmondom neki, hogy nem bírom magamat, ő kirohog. :)

Ilyenkor picit jobb, de alapvetően csak várom a nap végét. Kitartást neked! ;)

2013. júl. 11. 14:41
 2/19 anonim ***** válasza:
Nekem egy babám van, úgyhogy valamivel egyszerűbb még a helyzetem. Ha ilyen hangulatom van, akkor magasról teszek mindenre, hiába lenne ezer tennivalóm. Ha alszik a baba, akkor én is megyek az ágyamba és ki sem nyitom a szemem, amíg csak lehet. Neki sem kezdek semminek, mert tudom, hogy csak idegeskednék és úgyhogy sikerülne úgy, ahogy elterveztem. És persze reménykedek, hogy a másnap már jó lesz.
2013. júl. 11. 14:44
 3/19 anonim ***** válasza:
Akkor abbahagyom a hisztit. Ha reggel bal lábbal kelek fel és nem tudom hogy mitől vagyok nyűgös, akkor átkapcsolom a fejemben a hisztigombot. Tök felesleges nyűglődni és elrontani nemcsak a te napodat, hanem másét is, azért mert bal lábbal keltél. Ilyenkor le kell menni sétálni, olvasni, kirándulni, fagyizni. Ha meg tudod, hogy mi a bajod, akkor tegyél ellene
2013. júl. 11. 14:47
 4/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A hisztigombot hogy kell kikapcsolni? Az megoldás lenne.

Az meg, hogy tudom, mi a bajom, és tegyek ellene...van ami nem rajtam múlik. Konkrétan egy választ várok, ami érinti a család életét, és erre nincs hatásom sajnos. De írtam már, hogy eddig is volt ez a gond, állandóan a fejemben van, de azért nem ezzel foglalkozom, igaziból érzem, hogy nem ez a baj. Csak egy rossz nap. Van ilyen.

2013. júl. 11. 15:07
 5/19 anonim ***** válasza:
A hisztigomb kikapcsolása engem is érdekelne. Jó is lenne, ha így működne. Nálam sajnos nem, bár igyekszem ilyenkor nem kártékonykodni. :)
2013. júl. 11. 15:15
 6/19 anonim ***** válasza:
Ne aggódj mindenkinek van rossz napja :). Nehéz átvészelni az biztos. Ilyenkor szerintem törődj többet magaddal ha a gyerekek mellett tudsz, ha alszanak csináld azt amit szeretsz, a házimunkát tojd le ;). vagy este ha a férjed hazaér menj el barátnőzni.
2013. júl. 11. 15:40
 7/19 anonim ***** válasza:
Te is emberbol vagy, nyugodtan lehet hisztizni. Mindenkinek van ilyen. En altalaban varom a nap veget es csak "tulelem" a napot.
2013. júl. 11. 16:02
 8/19 A kérdező kommentje:

Köszi.:) A házimunkát letojtam, csak enni adtam nekik, de persze azt se akartak ma...:)

Ők is hisztisek. Amíg a kicsi aludt, tévéztem, játszottam a naggyal. Már jobb.

2013. júl. 11. 16:15
 9/19 anonim ***** válasza:
Nekem pont ugyan ilyen napom van, már amióta felkeltem, azt várom, hogy legyen vége a napnak! :) Néha-néha előfordul, próbálok azért türelmes lenni a lányommal, majd csak letelik a nap... Leülök, játszok vele, ő jobb kedvre tud deríteni mindig! :)
2013. júl. 11. 17:23
 10/19 anonim ***** válasza:
Fuuuu, ma nekem is napom van. Az uram éjszakás a héten. A gyerek meg hajnalban már kel. Nyafogott ő is egész nap. Direkt le vittem a gyereket jó sokáig , hogy apa tudjon aludni valamennyit. Mikor elaludt délben akkor kezdtem főzni. Ma kelett levest is és másodikat főznöm. Persze minenki máskor eszik. A mosogató meg állandóan tele volt ma. A vége az lett,hogy egyik poharat raktam a másikba és ugy belevágtam , hogy mind a kettő szilánkosnak tört. De legalább megnyugodtam már. Sz@r volt a mai nap.
2013. júl. 11. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!