A babámnak nincs névnapja. Ilyenkor hogy van?
Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 13:47
51/53 anonim válasza:
45 nek azt irnam hogy en csak annyira voltam bunko amennyire te vagy, az oromrol ne is beszeljunk.punktum.
52/53 anonim válasza:
Én egy szóval nem írtam, hogy bunkó voltál csak, hogy páran itt úgy válaszoltak és azoknak szántam a válaszom.Nem értem mit háborogsz és minek veszed magadra?! Kit érdekel, hogy te mit írtál és mikor? Te dolgod.Én csak azt nem bírtam elviselni, hogy leoltják a kérdezőt amiért nem írja ki a kisfia nevét és EZEKNEK a válaszolóknak írtam, hogy biztos azért szeretnék tudni, hogy gúnyolódhassanak tovább. Neked üldözési mániád van ember!
53/53 anonim válasza:
Ember, nekem semmi uldozesi maniam nincs, ha figyelmesen vegigolvastad volna a valaszom, PONTOT tettem. Tema lezarva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!