Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babámnak nincs névnapja....

A babámnak nincs névnapja. Ilyenkor hogy van?

Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 13:47
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép neve van a babádnak, gratulálok. Különleges, de egyáltalán nem furcsa. Sajnos én sem találok névnapot hozzá. Esetleg tarthatnátok akkor, amikor az ellenkező nemű megfelelőjének van a névnapja.
2013. júl. 11. 15:20
 32/53 anonim ***** válasza:
100%

Én is arra gondoltam, hogy tartsátok akkor, amikor az ellenkező nemű párjának van a névnapja.

De! Logikusan ha hozzáteszel egy "a" betűt, az a párja, de annak a férfi megfelelőjére mást ír. Nehéz dió!

2013. júl. 11. 15:28
 33/53 A kérdező kommentje:

31-es és 32 es!

Én is erre gondoltam már a kezdetektől, hogy akkor:)

Köszönöm Nektek a fáradozásotokat!

2013. júl. 11. 15:51
 34/53 anonim ***** válasza:
100%
Szia. tesòm vàlasztott magànak egy napot ès akkor tartjuk neki.Szèp a nèv jelentèse. Biztosan szèp nevet adtatok a gyermeknek.
2013. júl. 11. 15:54
 35/53 anonim ***** válasza:
53%

Fura, hogy nem néztétek meg a névnapot, mikor a nevet választottátok. Meg az is, hogy nem mered leírni. Ennyire gáz?

Amúgy nincs ötletem. Keressetek egy szimpatikus napot, nevezzétek ki azt.

2013. júl. 11. 15:55
 36/53 A kérdező kommentje:

35-ös, lehet neked "fura", de nekem a név választásakor ez volt a legutolsó szempont, hogy azután nyomozzak mikor van az adott név névnapja, illetve, hogyha anyakönyvezhető akkor nyilvánvaló lenne, hogy van névnapja is.

Nem gondolom, hogy előírás lenne az, hogy itt ország-világ elé tárjam, milyen nevet adtam a gyermekemnek, mindebből nem az következik, hogy annyira "gáz" lenne a neve!

Aki megkérdezte, szerintem mindenkinek leírtam!

A neve nagyon szép (nemcsak szerintem ) és egészen biztos vagyok benne, hogy egy életen át büszkén fogja viselni!

2013. júl. 11. 16:02
 37/53 anonim ***** válasza:
100%
Az MTA dönt a kérdésben, hogy melyik név anyakönyvezhető. Oda tudsz fordulni a kérdéseddel, ha nem felel meg a kinevezett nap módszere.
2013. júl. 11. 16:11
 38/53 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az én kicsim nevének is ez a jelentése és nincs névnapja neki sem, kíváncsian várom priviben, vajon egyezik-e a nevük. Ja, egyébként mi a férjem születésnapját jelöltük ki névnapnak, de csak azért mert az idősebb gyerekünk névnapja pont az én születésnapomon van. Ez merő véletlen, nem volt szándékos. Előbb volt meg a név, mintsem tudtuk, hogy mikor van a névnapja. Egyébként mindenki úgy nevezi el a gyerekét ahogy akarja...
2013. júl. 11. 16:16
 39/53 anonim ***** válasza:
38%

Nem tudom, hogy miért nem lehet ide kiírni egy keresztnevet. Nem az egész nevét kértük, meg a szülők bankkártyájának a PIN kódját pluszban.

Egyébként nem attól lesz különleges egy gyerek (majd később felnőtt) hogy az országban csak neki van ilyen neve.

Olyan nincs hogy nincs névnapja.

Ha anyakönyveztetve van, és MO-on elfogadott név, akkor valamikor van, csak gondolom nem az első a sorban, hanem egy adott nap mondjuk van 5 névnap, és abból az egyik, de nem mindegyik naptár ír ki mindent.

2013. júl. 11. 16:33
 40/53 A kérdező kommentje:

ahhh, na akkor még egyszer és egyben útóljára:

Mégis miért kellene kiírnom ide a nevét?!

A kérdésem megválaszolása szempontjából, az, hogy mi ez a név, az teljesen lényegtelen!

2013. júl. 11. 16:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!