A babámnak nincs névnapja. Ilyenkor hogy van?
Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 13:47
41/53 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem nem bántani akar itt senki,de ha felteszel egy kérdést úgy lenne a logikus hogy megírod a nevet, mert akkor talán több ötletet adhatnánk és hátha valamelyik megtetszene. Én azért tényleg kíváncsi lennék, oedig nem vagyok kíváncsi típus, priviben megírod?
44/53 anonim válasza:
Nagyon kivancsi lettem, KERLEK ird meg nekem is a nevet...
45/53 anonim válasza:
Kíváncsiak vagytok, pedig csak gúnyolódni akartok a baba nevén. Az ilyen rosszindulatú nők miatt nem szeretné kiírni szerintem a kérdező a nevet. Biztos leugatnátok, mert ha valami nem szokványos és elcsépelt "csapból folyós" az már nem jó. Közlöm veletek, hogy gyönyörű név. Nekem nagyon tetszik.:)
46/53 anonim válasza:
Érdekes! Keresgéltem a neten és igen anyakönyvezhető meg ott van mindenütt a nevek között, de névnap nincs mellé írva sehol.Hmm nem tudtam, hogy ilyen is van, de ahogy nézem több név is van aminek nincs napja..
47/53 anonim válasza:
Nekem is elküldöd privibe a nevet?
48/53 anonim válasza:
45 ost most pontoztam le, kinek kepzeled magad hogy azt ird, hogy csak azert vagyunk kivancsiak a nevre, hogy gunyolodjunk a neven? Ki vagy te? Nosztradamusz? Elmehetsz melegebb videkekre nyaralni, szanalmas pofa
49/53 anonim válasza:
Egészségedre "kedves" 48as! :D Ennyi örömöd legyen az életedben! Ha végiggörgeted a válaszokat láthatod, hogy milyen undorító módon válaszoltak egy páran a kérdezőnek.Azoknak szántam, de most komolyan minek veszed magadra? Ha nem voltál bunkó (ezt te tudod) akkor nem értem miből gondoltad hogy neked szántam. Logikus, hogy akik eddig gúnyolódtak azoknak írtam. Bár mivel anonim az oldal akár te is lehettél valamelyik szájhős, ezt én nem tudhatom csak sejthetem a felém írt kommented hangsúlyából..
50/53 anonim válasza:
Engem is érdekel a név, és nem áll szándékomban gúnyolódni. Mondjuk a Hozéarmandókon szoktam finoman. De ha a tiétek ennyire szép, szerintem simán vállalható nagyközönség elött is. Kérdező, megirnád nekem is? Hátha kedvet kapunk hozzá. Amúgy szerintem azért fura a válaszadók többsége, mert ahhoz hogy normális segitséget, vagy ötletet adjunk, kéne tudnunk a nevet. Szóval kérnünk kell, hogy segithessünk. Amúgy még az is előfordulhat, hogy bármelyikünknek van ilyen nevű ismerőse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!