Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Neki merjek így indulni...

Neki merjek így indulni kirándulni 6 hónapossal is?

Figyelt kérdés
Anyatejes pici,aki 40 perc után felkel majd cicire visszaalszik ha visszaalszik...utálja a babakocsit,ölben elvan ideig-óráig majd le kell tenni,játszószőnyeg stb. majd újra felvenni,majd altatni ringatva.a nagyobb fiú,4 éves,neki lenne igazán szükséges így nyáron a kikapcsolódás egy olyan hotelban ahol sok program van kisgyerekeknek,ezt biztos nagyon élvezné de addig én mit kezdek a kicsivel? vagy ne agyaljak ennyire ezen? ahogy esik úgy puffan,vágjunk bele és ennyi?! ti hogy csináltátok/csinálnátok?! köszönöm a válaszokat!
2013. júl. 10. 10:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem mennék.Vagy ha hotel,akkor amig alszik a pici,addig apa játszik a naggyal.Utána kiviszed a picid magaddal és külön részen leülsz vele játszani.Én ezt tenném.Ha rá lehet látni a nagyra,akkor had menjen,ti meg külön elüldögéltek pároddal/férjeddel és a kicsi is tud menni a fűben.Ha csak nyüglödne a pici,mert sehol nem tudod letenni,akkor nem sok értelme van kinozni őt napokig távol az otthontól.
2013. júl. 10. 10:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen igen. Vannak kifejezetten bababarát szálláshelyek, ahol amíg a nagy játszik, pocsol, futkározik addig a picivel te ugyanúgy elvagy egy pléden ücsörögve , mint itthon. Hidd el, mindenkinek jót tenne egy kis környezetváltozás, kár lenne emiatt büntetni a nagyobb gyereket. Maximum az utazás lehet zűrös, de ha közeli helyre mentek, vagy este indultok, amikor már alszanak akkor kibírják!
2013. júl. 10. 11:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Simán mennék, 8 hónapos fiammal 3 napos kiállításon voltunk 300 km-t autóztunk, jobban bírta, mint én :) próbáld meg hordozni, marad 2 szabad karod és jókat fog aludni rajtad :) nálunk nagyon bevált.
2013. júl. 10. 11:07
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,igazatok van,a nagynak szüksége van rá..viszem a hordozóm,feltesszük a hátamra,mert már 9 kiló,ott még nem volt,csak elöl,remélem élvezi majd,igen bababarát hotel állítólag,Noszvajon.
2013. júl. 10. 11:54
 5/7 A kérdező kommentje:
közel másfél órás út,tehát tűrhető,eddig autóban elvolt,a kezdeti üvöltések elmúltak,remélem mostanra is :)
2013. júl. 10. 11:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi már pár hetes babával is mindig mentünk, minél előbb megszokja, annál jobb mindenkinek. Sose volt gondunk, mostanra már három kicsivel járunk, szeretik, ők is jól érzik magukat és mi is kikapcsolódunk.

Hordozókendőt, mei-tait mindig vittem, szuper találmány mindkettő, a gyerekeim is imádták.

Szerintem vágjatok bele, jó nyaralást!

2013. júl. 10. 12:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Kendőben, mei taiban bárhová bármeddig el tudom vinni a lányom.
2013. júl. 10. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!