Mennyire fognak ezek a dolgok megváltozni a baba születése után?
Eddig havonta egyszer mentünk csak úgy látogatóba édesapámékhoz, azon kívül meg ha névnap, szülinap volt (viszonylag gyakran), akkor ott is ott voltunk a Párommal. Tesóm mindig nyaggatott, hogy menjünk, látogassuk meg a Papát, Apáékat éppen, amikor ő itthon volt, és ráért, mert lejött Pestről.
A barátokhoz is azért kijártunk, és ott szerettünk sokáig maradni.
Mennyiben fognak ezek a dolgok változni? Mennyire fogom a szüleimet háttérbe szorítani a baba érdekei miatt, ha az úgy kívánja, hogy most aztán nem megyünk sehova?
Tényleg anyatigris lesz, az, aki megszül? Tényleg mindenkivel szembeszegül majd, ha olyan a helyzet, és akaratoskodnak, hogy menj, látogasd meg őket? Hogyan mondj nemet, ha már amúgy is régen voltál pl. a szüleidnél?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Mindenki más. Én a gyerekeim előtt sem voltam nagy utazgatós, azóta sem lettem az.
A gyerek érdekeit nemcsak az "anyatigris", hanem minden normálisan gondolkodó szülő előtérbe helyezi. Pici babával sem kell megszakítani a családi kapcsolatokat, de nyilván lkalmazkodni kell az új helyzethez.
Ne csinalj ebből már most problémát, majd meglátod, hogy nem akkora kunszt megoldani.
Nálunk annyi valtozott, hogy inkább hozzánk jönnek a rokonok, és mi ritkabban megyünk.
Szerintem egy kicsi baba mellett a rokonok is megértik, hogy nem tudtok/akartok olyan gyakran utazgatni.
Az első időben mi sem mentünk a sétán kívül nagyon máshová, inkább hozzánk jöttek, akik látni szeretnének bennünket.
Ez egy ilyen időszak, aztán ahogy nő a gyermek, egyre többet lesz fent és élvezni is fogja, ha jöttök-mentek vele mindenfelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!