Akiknek nem szeretett ababájuk hason lenni! Nektek mikor fordult a babátok hátárol a hasára illetve vissza? Kuszás mászás felállás mikor?
Utált hason lenni, már az eredmény volt, ha nem kezdett azonnal bőgni. Nem tette a kis kezeit a fejéhez, hogy majd később fel tudja majd magát nyomni, csak lógtak le a kezei...mi is megkaptuk feladatnak, hogy minél többet tegyük hasra, annyit értünk el vele, hogy nem bőgött...aztán 4,5 hónaposan hasra fordult, így aztán egyre többet volt ebben a pózben, mivel csak rá egy hónapra 5,5 hónaposan fordult vissza magától. 6,5 hónaposan kezdett kúszni - 7,5 hónaposan mászni és ülni magától. 8 hónaposan húzta fel magát állásba. Most 9 és fél hónapos és profin menetel egy kézzel kapaszkodva akárhova :)
Én azt szűrtem le, hogy a gyerek, ha eléri azt az érettségi szintet úgy is csinálja, amit kell, nem kell ezt erőltetni - persze normál esetben, ha nincs semmi betegség. Az enyém 3 héttel előbb született sürgősségi császárral, 6 hónaposan a babaúszáson mondta az oktató, hogy a kis hátizmai elég kötöttek, ez a császáros babáknál jellemző - addig senki nem mondta ezt nekem (pedig voltunk bőven vizsgálatokon), gondolom ezért is utálta a hason létet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!