9 hós a babám, étteremben nem marad az etetőszékében, kiabál, sikogat, sír, zavarja a környezetét. Hogyan tudnék változtatni rajta?
Figyelt kérdés
Játékai nem érdeklik, nem eszik falatkákat, ha sétál vki vele akkor elhallgat, de nehezen viseli, hogy a család próbál enni. Itthon körünkben van, ha mi eszünk a konyhában, de ő ált.külön eszik (mivel etetni kell). Nyilván nem napi szinten járunk étteremben, de elég ciki ez így. Hogyan tudnék változtatni rajta?2013. júl. 8. 16:57
1/5 anonim válasza:
ha étterembe mentek, vagy otthon hagyjátok valakivel, vagy megszoktatod, hogy amikor evés van, akkor nem sétálgat, hanem ö IS meg a család IS eszik (otthon is), akkor nem szokatlan neki étteremben sem.
2/5 anonim válasza:
szerintem eleve nem ártana elkezdeni, hogy együtt egyetek, elég nagy már, nem cicizik, neki is a családi asztalnál a helye az étkezésekkor.
tudod, egy falat neked, egy falat neki.. :D
ezt hamar megszokja, akkor étteremben is lehet majd vele enni, ellesz az ennivalóval.
egyébként is túl nagy elvárás, hogy míg te jóízűen esztek, ő unatkozzon egy székhez kötve, miközben annyi a felfedeznivaló :)
3/5 anonim válasza:
Szerintem az étterem egy kisgyereknek - főleg ilyen picikének - még kínszenvedés. Ő még nem tud disztingválni, egyszerűen unatkozik másfél órát egy székben, szerintem ez teljesen természetes.
Ráadásul mindenkinek kellemetlen, ha zavarja a környezetében étkezőket.
Szerintem jobb otthon hagyni valakivel ilyenkor, ez nem kisgyereknek való program.
4/5 anonim válasza:
Egyetek együtt a mindennapokban, akkor megtanulja ha ti esztek, akkor ő is.
5/5 Avery válasza:
Szerintem is kínszenvedés, szülőnek-gyereknek egyaránt. Meg a többi vendégnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!