8 hónapos babát, hogy vegyek rá, hogy bent maradjon az etetőszékében és egyen?
Persze, hogy fog enni, hiszen ahogy írod is, már most is kunyerál. :)
Kisfiammal is ez a helyzet, nehéz rábírni, hogy megmaradjon az etetőszékben. :S Mindig be kell kötnöm, különben secperc alatt megfordul, feláll, és már csak a hátsójába tölthetném a kaját... :S :D Én ezért már csak a kanalas étkezéseknél rakom (és kötöm) be az etetőszékbe. Egyébként én is vele eszek (pl. szendvicset), kis katonákat a szájába adom, vagy a kezébe, vagy hagyom, hogy harapjon a szendvicsemből. Bár, hogy saját magamat megcáfoljam, előfordul az is, hogy pl. a pudingot mikor kanalazom, nem rakom be kisfiam az etetőszékbe, hanem mellé ülök a szőnyegre, és bekanalaztatom Vele.
Ugyanez a helyzet nálunk is, bár már sokat javult. 9 hónapos és most tudtam kiváltani (úgy ahogy) 2 étkezést. Ő is anytejes nagy részben még mindig. 2 hónapig szinte hetente jött 1 foga - nálunk ez volt az ok. Most, hogy kint van a 8 db metszője - elkezdett kanalazni jó étvággyal.
Én is azt hittem, hogy az én kisfiam soha nem fog megtanulni enni.
Ne erőltesd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!