Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miket vigyek magammal 1 éves...

Miket vigyek magammal 1 éves babámnak egy balatoni nyaraláshoz?

Figyelt kérdés
Segítsetek légyszi, nehogy kimaradjon valami amire én nem gondolok és fontos! Ez lesz az első közös nyaralásunk. Annyi infó még, hogy saját nyaralóba megyünk.
2013. júl. 6. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Babakocsi, esetleg utazóágy, textilpelusok, normál pelusok, játèkok, ruhák, törölközô, úszópelus, úszógumi, elôke, kanalak, cumisüveg, tányèr, kalap, naptej, gyógyszer ha kell tudtok venni, ha jár, cipô, törlôkendôk, krèmek. Hirtelen ennyi.
2013. júl. 6. 22:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Gyógyszereket irass fel a háziorvossal. ( én mindig minden nyaraláskor felkészülten megyek) Minden eshetőségre fel kell készülni. INkább legyen nálad minden minthogy ott kelljen hirtelen gyógyszertárba futkozni stb.

Hasmenés, hányás, láz ellen stb. Lázmérőt is!!!

Aztán ruhákat

tisztálkodószereket

evéshez-iváshoz eszközöket

naptejet (!!!)

játékokat

2013. júl. 6. 23:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, de engem is érdekelne, mi is megyünk majd, szintén 1 éves babával.
2013. júl. 7. 10:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Szúnyogriasztót!!
2013. júl. 7. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!