Mit tegyek akár magammal akár a gyerekekkel? Tanács kellene mert be fogok bolondulni.
Van két gyerekem a lány 2 éves a fiu 1 és eljött az az idő hogy megbolondulok.
külföldön élünk igy nincs segitseg hétfőtől vasárnapig a napi 24 órában együtt vagyok a gyerekekkel és egyszerűen arra a szintre jutottam hogy bármit csinálnak nem tudok hozzájuk szolni csak idegbetegessen.egész nap jönnek utánam mindig mindenbe belekontálkodnak. szofogadatlanok és rendetlenek.ugy érzem kiszaladt a kezem közül az iranyitás.
mit tehetnék?ötletek kellenének
Mi egy évig éltünk külföldön egy kis faluban. Akkor volt 2 év körüli a lányom. Én nem dolgoztam csak a férjem, család-barát közelben nem volt.
Nekem az segített, hogy eljártam baba-mama foglalkozásokra. Így ő levezette az energiáját én meg egy kicsit kikapcsolódtam-beszélgettem :)
Valahogy mindenképpen össze kellene szedned magad mert ha te nyugtalan vagy akkor a gyerekek is....és akkor mindenkinek zizi napjaik lesznek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!