Mit vigyek magammal a nyaraláshoz?
Szia!
Naptej, szúnyogriasztó, saját takaró, játékok, bébiétel, pelus, úszópelus, sok ruha (vékonyabb-vastagabb...sose lehet tudni).... Ennyi jutott eszembe a legfontosabbak közül... Ja, mi még vettünk (a rossmannba) egy direkt nekik való úszógumit, persze ha már ügyesen csücsül.
Remélem tudtam segíteni:)
írj egy listát otthon, amikre szüksége lesz, és mikor pakolsz be, egyesével húzogasd ki. Akkor tuti mindent beraksz a listáról. Néhány ötlet:
törcsi, fürdőnaci, pár üveg jana babavíz (hogy ne kelljen forralgatni), pelus, popsitörlő, krém, naptej(gyerekeknek), esetleg a vizi felfújható dolgok (ha vannak), néhány üveg bébiétel, játékok az útra, hideg, meleg ruha (inkább 2vel több, mint egyel kevesebb), (ha kell) mellszívó, ha kiveszed a lepedőjét, takaróját a kiságyból és azt teszed ott alá, az illatától talán könnyebben elalszik idegen helyen, ha van szélfogó sátratok, akkor az nagyon jó, ha nincs, és többször jártok ilyen helyekre, érdemes 3-4000-et befektetni rá, botmixer, Vigantol csepp, fültisztító, fehér sapi a nap ellen, füles sapi, ha szél lenne, esetleg fejkendő(az nagyon édi), (ha már tud ülni) esernyőkocsi, szúnyogriasztó, sebtapasz. most hirtelen ennyi jutott eszembe. remélem segítettem!
Tündérek vagytok!
Szúnyogriasztóból, milyet kenhetek,fújhatok rá?
és ne felejts égésre vmi hűsítőt, ha véletlenül megpirulna a bőre. (dentinol hab)
Én Off szúnyogriasztót vettem, meg vape-t, amit a konnektorba dugtunk, igy egy szunyogcsipése sem volt.
Tényleg irj listát, én ugy csináltam, hogy végigmentem a lákásban, és felirtam mindent, aztán pipáltam. Semmi sem maradt itthon. A legfontosabb: lázcsillapító kúp és szirup, és naptej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!