Nesquik kakaóport keverhetek 8 hónapos bébim
tápszerébe?
Figyelt kérdés
Mindent próbáltam már hogy megigya a tápszert/gyümölcsöt turmixoltam bele,vaniliás cukrot,cukrot raktam bele,kekszet reszeltem/,sehogy sem issza kicsi fiam a tápszert!Szopizni lassan nem tudom,már nagyon kevés a tejem!
Ez jutott most az eszembe,vagy valami ötletet szívesen veszek!
2009. okt. 17. 10:24
1/10 anonim válasza:
alapvetően igen.
De én biztos nem adnék lyen cukros szerokat a babámnak.
Vagy úgy próbáltad már, hogy cicire rakod és egy kis fecskendőből adod mellette a tápszert, az olyan, minta cumizna. Én nem próbáltam csak ötlet.
2009. okt. 17. 10:30
3/10 anonim válasza:
Elvileg 1 éves koráig nem kaphatna kakaóport.De ha semmiképp sem issza meg, megér egy próbát. Csak nagyon picit tegyél először bele, hogy lásd allergizál-e. De gondolkodom, ha lesz ötletem erre, akkor írok.
2009. okt. 17. 10:31
4/10 anonim válasza:
Szia! Nálunk is voltak ilyen problémák ennyi idősen. Én adtam neki bele, nagyon szerette, nem volt semmi problémája tőle. Az ilyen kakaóporok is tele vannak vitaminnal (jó, lehet, hogy édesek is), de a tápszer is édes, mint az anyatej. Inkább ez, minthogy túl kevés tápszert igyon. Szerintem egy 8 hónapos baba már éhesebb és türelmetlenebb annál, mint hogy fecskendővel próbálja az ember etetni.
2009. okt. 17. 10:37
5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2009. okt. 17. 10:54
6/10 A kérdező kommentje:
kevés kakaót raknék bele,éppen csak hogy más íze legyen a tápszernek!
2009. okt. 17. 10:55
7/10 anonim válasza:
Ha már mindenképpen szeretnél tenni bele valamit, akkor nézz az interspárban macikávét. Nincs benne élénkítő anyag mint a többi kakaós és csokis termékben. Az én babám sem akarta elfogadni a tápszert, már kétségbe voltam esve. 7 hónapos koráig tudtam szoptatni, majd valamiért elfogyott a tejem, egyik napról a másikra. Vettem milupa jó éjszakát tápszert, csináltam este, eegy picit cicizett, majd amikor egy kicsit kómásabb lett, kicseréltem a cumisüvegre.... Akkor megitta az összeset. Reggel mikor élénkebb volt, pár napig nyomogattam a cumisüveg cumiját, és egyszer csak elkezdte belőle szívni. Azóta megeszi,megissza, de csak ezt a fajtát. Én az ízesítéssel várnék, próbálkozz méghátha...
2009. okt. 17. 11:20
8/10 anonim válasza:
Én babapiskótát szoktam lányomnak belereszelni,nagyon szereti.
2009. okt. 17. 11:27
9/10 anonim válasza:
Nalunk is egyik naprol a masikra fogadta el a tapszert a babam, szinten 8 honapos. Lehet kapni izesitett tapszert,szerintem eloszor azzal probalkozz. En kakaot a cukor miatt nem raknam bele, de persze szukseg torvenyt bont.
2009. okt. 17. 12:40
10/10 anonim válasza:
7,5 hónapos a kislányom. Múlt héten volt nálunk a védőnő, és panaszoltam neki, hogy kevés tápszert eszik. Azt kérdezte, hogy cukrozott kakaóporral próbáltam-e ízesíteni neki. Hát meglepődtem... volt itthon... megpróbáltam :) Imádja!
És még kipróbálnám a helyedbe a banános mildibé tápszert is, azt is nagyon szereti. Igaz 9 hónapos kortól van ráírva, de nyugodtan adhatod már neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!