6,5 hónapos fiamnak keverhetek kakaót a tápszerébe? Már több fajtát kiprobáltunk és már egyiket sem akaja megenni este az ízesítettet sem!
Ismerös a helyzet :-)
Èn u.ilyen okbòl vezettem be nàla a vacsit, mert ha fejre àlltam sem itta meg a tàpszert. Igy vacsi - tejpèp, kb 7 hòs koràtòl. Hozzàtàplàlt 4,5 hòs koràtòl.
Kitartàst neked! ;-)
Köszönöm a válaszokat!
Én sem ugy gondoltam hogy feketére csinálom neki hanem csak egy kicsit raknék bele hogy ize legyen.De látom nagyon megoszlanak a vélemények,ugyhogy lehet megkérdezem a védőnőt! :)
Szerintem se rakj bele neki még kakaót. Hanem tedd el a tápszert 2 hétre a szekrény mélyére (hogy Téged ne idegesítsen:D), és adj neki vacsira tejpépet, utána meg kapjon vizet inni. Sztrájkol...
2 hét után vedd elő a tápszert, és nagy eséllyel úgy fogja inni, mint a huzat:)
Mi is jártunk már így, akkor 7 hónapos volt a fiam. Védőnő ajánlotta ezt a módszert, teljesen bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!