Milyen kakaóport tesztek bele a babátok tápszerébe?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 17:38
1/11 anonim válasza:
kakaóport? semmiet. majd ha már ihat tejet akkor kap kakót max, addig tuti nem. tápszerbe még soha nem hallottam.
2/11 A kérdező kommentje:
Az orvosunk felírt hypoallergén tápszert és mondta, hogy tegyek bele macikakaót, de hát rá van írva,hogy tejeskávéhoz.10,5 hónapos a babám.
2011. ápr. 11. 17:43
3/11 anonim válasza:
És miért kell beletenni? amúgy nem issza meg? Szerintem felesleges bele 10.5 hónaposnak. Egyébként a macikávé koffeinmentes, gabonából van.
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Sima nesquik kakaóport teszek bele neki.
7/11 anonim válasza:
Nesquik nekem már nem issza meg sima tápszerként :) 2 dl kész tápszerhez egy nagyon csapott kanálnyit (megjegyzem sekély a kanál) csak hogy színe legyen.
Maci kávé...én ittam meg, a gyerek beleszagolt és utálkozva fordult el lökte ki a kezemből :) pedig anno én is ittam és most is szeretem.
8/11 A kérdező kommentje:
Ti mennyi idős babának adjátok.Írtam, hogy az én babám 10,5 hónapos.Nem issza magába a tápszert.
2011. ápr. 12. 06:08
9/11 anonim válasza:
Az en kislanyom ket eves, de meg nem kapott kakaot. Miert kene? Ha nem izlik neki a tapszer, akkor kiprobalnek a helyedben mas markajut.
10/11 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:03 vagyok. 13 hónapos korától így issza, jelenleg 22 hónapos.
Ha tanácsolták akkor szerintem próbáld meg nyugodtan. Ép csak színezze :) a tápszer 1 éves korig javasolt. Utána kipróbálhatod a babatejet (nestlés vagy milupás bár nekünk a nestlés jött be).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!