Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha az ekcémás kisfiam most...

Ha az ekcémás kisfiam most még tojás allergiás is, nem kap tejet, csírkehust, tojást, akkor a fehérjét nem kellene valohgyan pótolni?

Figyelt kérdés
Az ekcémája miatt nem adok neki tejtermékeket. A tápszert nem fogadta már el mert 1 éves koráig szopott. Most a tojást is ki kell iktatni. Így nem lesz alultáplált?

2013. júl. 5. 21:21
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Szia! Köszi, hogy válaszoltál!

Na akkor ezt elrontottam, adtam neki borsólevest. Szerinted akkor is baj lesz ha , végülis nem allerhiás rá csak szoltak, hogy inkább ne adjak neki csírke hust sem?

Akkor holnap inkább nem adok neki a levesböl. Főzök neki másikat. És sajnos szoktam husleves kockát használni. De mindjárt meg is nézem.

Az oltáson tul vagyunk. Még csak mikor telefonon mondta meg az orvos az allergiát, másnap mentünk az oltásra és szoltam. Persze nem is adta be. (eddig bezzeg szívfájdalom nélkül beadta, mindegy) A korházban kapta meg és egész délelőtt bent voltunk.

Én meg itt agyalok, hogy miért jöttek megint a pöttyök? Hát akkor megvan a leveskocka a ludas!

2013. júl. 11. 21:36
 22/24 anonim ***** válasza:
(13) A csirkét a tojás allergia miatt nem erőltetik. Nem kell feltétlen arra is allergiát kapnia,de inkább mellőzd! Nekünk a tojás után egyből jött a csirke,pedig akkor már 9 hónapja evett tünet mentesen. Sajnos nem lehet előre tudni. Pulykát szerintem próbáld nyugodtan
2013. júl. 12. 11:54
 23/24 A kérdező kommentje:

Szia! vettem ma pujkát és abbol főzök most neki gujáslevest. CSak sót tettem bele és a növény delikátot.

Mostmár tényleg nagyon oda kell figyelnem mindenre.

Nagyon köszönöm a segitséget!

2013. júl. 12. 12:01
 24/24 anonim ***** válasza:
(13) Hát nem könnyű feladat,de muszáj! Örülök,hogy tudtam segíteni :)
2013. júl. 12. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!