Ha az ekcémás kisfiam most még tojás allergiás is, nem kap tejet, csírkehust, tojást, akkor a fehérjét nem kellene valohgyan pótolni?
Szia!
Cak tojásallergiája van a tej negatív lett. DE ekcémás és az ekcémát a tej belobbantja sok gyereknél. A tojást semmiképp nem akarom adni neki , míg nem engedik viszont a tejre mivel nem allergiás azt megpróbálhatom adni neki. A diéta után. Ha ujra csunya lesz a böre ezt sem akarom adni neki.
Egy kicsit félre értelmezted!
De köszi neked is!
Szia! Igen én tettem fel azt a kérdést is. De mostmár ugye tudom, hogy tojásallergiája van a kisfiamnak!
Köszi, hogy szolsz a pujkát illetően! Most még nyul hust akarok neki szerezni , azt is házit. Mindent megteszünk ezekért a drága gyermekekért! Annyira reménykedem, hogy nem fog jönni ez a nagy gyulladásos pirosodás.
Most is a sütibe már tojás pótló port tettem, hogy ő is ehessen belöle!
egyszer egy olyat olvastam, hogy ekcémás gyereket szoptatni kell, ha az anyukának nincs teje, szerezzen, lehetőleg vegán anyától... vagyis aki egyáltalán nem fogyaszt semmilyen állati eredetűt!
nem a tejtermékből kapna elegendő fehérjét, hanem gabonából, olajos magból és hüvelyesekből.
a barnarizsben valóban sok fehérje van, jobb, mint a fehér rizs, de önmagában nem teljesértékű, hanem hüvelyessel kell kiegészíteni.
a vegán étrend kisgyereknél nem lehetetlen, csak jól kell csinálni, sajnos a védőnők, orvosok nem támogatnak benne, de olvass utána, esetleg más nyelven, a világon sokan csinálják.
Szia!
Egy éves korág szopott! Addig nem is volt ilyen durva a böre!
Köszi neked is!
Kedves 13-as válaszadóm!
Szeretném töled megkérdezni, hogyha tyukhuslevest főzök például a levest adhatom neki , hus nélkül?
Vagy én a borsólevesbe is szoktam tenni csírkeszárnyat, májat. Ettöl ugye nem lesz baja ha kap belöle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!