Több mint egy hónapja regisztraltam a DM-es babaprogramba mikor kapok postán akcios kuponokat?
Figyelt kérdés
Ti mennyi idő múlva kaptatok és mik voltak benne?2013. júl. 5. 21:20
1/4 anonim válasza:
Én 1,5 hónapja regisztráltam és pár hete kaptam, különböző babatermékekre volt benne kupon.
2/4 anonim válasza:
Én is úgy jártam, hogy regisztráltam, aztán csak vártam és vártam. Amikor felhívtam őket, kiderült, hogy mivel nem ikszeltem be, hogy küldhetnek nekem postán reklámanyagot, nem küldenek kupont. Kösz, ennek így tényleg sok értelme volt... Mindegy, az ügyfélszolgálatos átállította a rendszerben, és hamarosan meg is érkezett a kupon. Szerintem, ha türelmetlen vagy, nyugodtan hívd őket fel, egy kérdést megér.
Egyébként mindenféle babaápolási szerre jogosító meg vásárlás-végösszegi kupon volt benne, meg néha egy-egy kis ajándék, pl. előke vagy kis zokni.
3/4 anonim válasza:
A Dm-üzletekben lévő infopultnál is ki lehet nyomtatni.Ha adtál meg email címet arra is küldik
4/4 anonim válasza:
Én rögtön helyben kaptam egy kezdőcsomagot, majd fél évesen és egy évesen a postán keresztül kuponokat is küldenek. Gondolom másfél évesen is, de még nem töltöttük be ezt a kort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!