Mikor érkezik meg a dm-es babkupon, két hónapja regisztráltam, de azóta nem kaptam semmi féle jelzést azt tudom, hogy postán küldik ki. megkapta már valaki?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 14:09
1/5 anonim válasza:
Nekem kb 2 hónapos volt a lányom, mire megkaptam, de írhatsz az ügyfélszolgálatnak a DM honlapján keresztül is, vagy fel is hívhatod őket és ott megmondják neked, hogy kiküldték-e.
Sok olyat hallottam már, hogy a postán elrakják őket, mert nem ajánlva küldik, hanem csak sima levélként.
Én eddig mindig megkaptam (gondolom), nem kellett reklamálnom:)
7 hós a lányom
2/5 anonim válasza:
Bocs az off-ért:Mi ez a babakupon?
3/5 A kérdező kommentje:
dm-ben lehet regisztrálni, ugyanolyan, mint a dm-es kupon füzet, de csak babás cuccok vannak benne..:DD köszi majd írok nekik..:))
2011. aug. 1. 14:55
4/5 anonim válasza:
Én éppen úgy vagyok, mint te! Két hónapja várom. Ha megtudsz valamit, megírod? :)
5/5 anonim válasza:
Nagyon cselesek, mert ha nem ikszelted be a jelentkezési lapon, hogy küldhetnek reklámanyagot, akkor nem küldik a kupont sem. Persze, akkor mit hittek, minek regisztráltál, na mindegy. Hívd fel őket, és átállítják. Nekem is ez volt, kb. 3 hónapig vártam, aztán kiderült, hogy ez volt a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!