Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudom hogy nem ide tartozik,...

Tudom hogy nem ide tartozik, de kedves anyukák regisztráltam a tesz-veszen szeretnék eladni de valami aktiváló kódot kér azt honnan kell kérnem?

Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 10:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem írta, hogy kapsz egy e-mailt, és azt kell bemásolnod?

Én máshol regisztráltam, és ott így volt.

2010. okt. 8. 10:23
 2/8 anonim ***** válasza:
A teszveszes regisztrációról levelet fogsz kapni, abban lesz az aktiváló kód.
2010. okt. 8. 10:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem irta annyit irt hogy: Sajnos nem hozhatsz létre új aukciót. Eladáshoz szükséged van egy aktiváló kódra.
2010. okt. 8. 10:30
 4/8 A kérdező kommentje:
És azt az aktiváló kódot hova kell beirni?
2010. okt. 8. 10:31
 5/8 anonim ***** válasza:

lehet regisztrációt számláról is intézni (100 Ft) és lehet levélben is.

De a számlás regisztrációra figyelni kell,hogy a bankszámlaszám tulajdonosa ua. legyen mint aki regisztrált.Én így jártam.Utaltam 100 Ft-t és 4 nap múlva közlik,hogy elutasították a kérelmet,mert nem egyezik a két név.Párom nevén van a számlánk.A 100 Ft-t sem kaptam vissza.Úgy döntöttem maradok a Vaterán.Jobban is tetszik és ilyen bonyodalmak nincsenek. teszveszen tudok vásárolni,bár nem mindenkitől,de így jó nekem.A névváltoztatást is elutasítják,de én nem akarok újat csinálni,mert akkor az értékeléseim elvesznek és kezdhetem előröl.

2010. okt. 8. 10:33
 6/8 anonim ***** válasza:
10:33-as vagyok ismét.Aktiváló kódot nem kaptam emailban sem
2010. okt. 8. 10:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Postán fogsz levelet kapni, abban lesz a kód, ahogy már írták előttem. Szerintem nem érdemes a fizetős (így állítólag gyorsabb) regisztráció, nekem így is egy hét alatt megérkezett a kód.
2010. okt. 8. 10:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Tedd fel az expresszre,és add meg a telszámodat.Jobban jársz,az ingyen van és többért viszik el,mint a teszen,ráadásul gyorsabban is.Sokan nem értenek ehhez a licitálósdihoz,nekik inkább megfelel az apróhirdetés.
2010. okt. 8. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!