Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen pelenkát használtok?

Milyen pelenkát használtok?

Figyelt kérdés
Kislányom 9 kg és már kezd kicsi lenni neki a Midi-s pelenka. Ti milyet használtok 9 kg feletti babátoknál? Nagyon sok pelenka Maxiban úgy van, hogy 9-14 meg 18 kg-ig, az meg még hatalmas lenne rá. Milyet tudtok ami jó egy ilyen súlyú babának és árban is jó?
2013. júl. 5. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Valamivel kisebb a DM-es Babylove és a DADA pelenka is, mint a többi márka. Ezt a kettőt használjuk.
2013. júl. 5. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi most vagyunk 9 kilósok. De szerintem a Libero comfort fit elég nagy, így szerintem ezt egy jó darabig még használjuk, ha akciósan tudok venni. Ha nem akkor dm-es vagy lidl-ös. Még az Aldisat szeretném kipróbálni,mert azt is dícsérik. egyébként általában mindig akciósan eszek pelust. Én pampers kedvelő vagyok,mert az nem nyomja el a kisfiam kukiját, de sajnos nagyon drága agy csak hébe-hóba veszek azt neki. A Libero is egy áron van, de arra mindig szerzek innen-onnan jó kupont, így az megéri...
2013. júl. 5. 19:33
 3/5 anonim ***** válasza:
10 kg pampers activ baby 4-es
2013. júl. 5. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Pampers active baby, ha akciósan kapok, Dm-es, Rossmannos pelus, és jó a Libero is, bár tényleg nagyobb, mint a Pampers.

De én nem vártam meg, míg elérte a 9 kg-t, a maxi ált. 7 kg-tól van, így a Libero Comfort is, amit most használok (akciósan vettem).

2013. júl. 5. 20:25
 5/5 anonim ***** válasza:
9,5 kg most. Pampers active babyt 4-est használunk éjjelre, Pampers Sleep and Play 4-est nappalra, ez kisebb kicsit. A 4-es Libero nagyobb ezeknél, de végülis az is jó már. Sleep and Play 2700 Ft körül van, az Active baby drágább, de én a DM-ben akciós kuponokkal szoktam pelenkát venni, vagy a S&P-t az Intersparban vettünk -20%-os kuponnal múltkori akcióban.
2013. júl. 5. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!