Milyen pelenkát használtok, miért ez lett a választás?
Nemsokára megszületik az első gyermekünk, és nem tudom melyik márkát válasszam.
Az is gondom, hogy most megveszek egy 50-60 darabosat és ha nem jó akkor?
Kedves Kérdező! Elsősorban a babád fogja eldönteni, melyik a legjobb a pelenka. Lehet, amiket mi ajánlunk, nektek borzalom lesz.
Ami
Pampers Premium Care 1-2-es méret: jó, bár kicsit furi a szaga, főleg pisivel, de nagyon drága
Libero 2es: irtó vastag, merev, én utáltam
Pampers zöld csomagos 2es méret: elment... de nem volt kedvenc
Bella Háppy 2es: a Liberohoz hasonlít, nagyon vastag
Huggies 2es: imádtuk
Pampers Sleep&play 2es: az illata jó, kinézete förtelmes, egy kis pisitől már hatalmasra duzzad a pelus, és kézzel fogható benne a pisi, mintha semmi sem nyelné el
Huggies 3as: jó, bár a 2es méretű jobban bejött, de mivel kinőttük a 2-est, feltankoltam ebből (csak 2 csomaggal tudtam)
Dada 3as: nem jött be, olyan, mint a Sleep&play
Aldi Mylove 3as: jó, szép a mintája, sok pisit nyel el, nem folyik ki a tartalom.
Pampers Active baby 3as: 1 órát bír, a pisitől hatalmasra duzzad és nagyon büdös. Végre elfogyott!
Mi a legjobban a Huggies-szal voltunk megelégedve, azt imádjuk/imádtuk. Sajnos megszüntették a gyártását, így ahol lehet még kapni, próbálunk belőle venni. Viszont megtaláltuk az utódját az Aldi-s Mylove pelenka "személyében" :)
4 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!