Ti használtok babaolajat, hintőport és testápolót?
Csak gyógyszertári testápolót, ekcéma miatt.
A többi szerintem is felesleges.
Körömvirágos-kakaóvajas-vaníliás testápolót használok fürdés után + vettem nemrég egy argánolajos-homoktövises-körömvirágos arc- és ajakbalzsamot.
Pelenkázás után kamillás és cink-oxidos popsikrémet használok, mást nem.
Nekünk bőrgyógyász ajánlotta, mert a bolti dolgoktól (tusfürdő, krém, stb) kipattogott és viszketett. Innen szoktam beszerezni: [link] csak természetes összetevőkből áll és tök sokáig tart:) Finom illatuk van mindegyiknek, miután betestápolózom olyan mint egy csokitorta:)
Először én sem akartam ilyesmit használni, nekünk sem ajánlotta a védőnő. De ahogy hurkásodott, mindig bepirosodtak a hajlatai, főleg a nyakánál és a hónaljában, a fürdés előtti olajozás és fürdés utáni hintőporozás megoldotta a problémát. Most 1 éves, pár napja úgy döntöttem, hogy megpróbálom elhagyni a kencéket, mert mindenki azt mondja, hogy nem szabad ilyenekkel "terhelni" a bőrét, de megint nagyon csúnyán bepirosodott, ezért tegnap megint olajoztam és hintőporoztam, mára ismét hibátlan lett a bőre, úgyhogy én még egy jó darabig használni fogom az olajat és a hintőport.
Testápolót is használok, de azt csak most, hidegben, mert ilyenkor száraz a bőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!