Kislányom most 76 cm. Mekkora overallt vegyek neki 80 vagy 86?
Figyelt kérdés
Tapasztalataitok szerint mennyit nőhet egy téli évszak alatt? Esetleg jövőre is jó lesz ha 86-os?2009. okt. 16. 21:18
2/10 anonim válasza:
Én 80-ast vettem, lányom 75 cm és 7 hónapos.
Rápróbáltuk a C&A-ban, szerintem tavaszig jó lesz.
3/10 anonim válasza:
előző
Ez 80-as eléggé nagy volt rá, egyébként a számozások sem egyformák.
Múltkor vette 68-as polár overállt, simán nagy az is rá, szerintem el volt számozva.
Mondjuk én ha lehet rápróbálom, amit veszek.
4/10 anonim válasza:
Én tavaly a 75 cm-es lányomra 86-ost vettem, ha 2-3 héttel tovább tartott volna a hideg, vehettem volna újat, vagy szobafogság. Tél végén is alá kell öltöztetni és addig még hihetetlen nagyot fog nőni, és jövőre tuti nem lesz jó.
5/10 anonim válasza:
21:23
Az az igazság, hogy én nem is számolta azzal, hogy jó legyen jövőre.
Ráadásul amit idénre vettem az világos, ő ha menni is fog szerinet február -március lesz, ez még inkább olyan a bakocsiban ülős tél lesz.
Van a szekrényben a tesójáról egy jó vastag, strapabíró overall, jövőre azt akarom ráadni.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!! Az aláöltöztetésre nem is gondoltam...:-) Még egyszer köszike!
2009. okt. 16. 22:00
7/10 anonim válasza:
A fiam 17 hós,81 centi,és szinte elveszik a 86-os overálban...sztem elég a 80-as.Hiába vennél 86-ost,semmi garancia,h jövőre is jó lesz(mármint ha jövő őszre.télre gondolsz)mert nem tudhatod,h nyáron milyen intenzíven fog nőni.Ha meg most túl nagy rá,nem lesz neki kényelmes.
8/10 anonim válasza:
a babám 8hónapos 73cm, én vettem egy 92-es overált és egy 92es bundazsákot amit át lehet alakítani overállá. Ezek elvileg jövőre is jók lesznek neki. Abból gondolom, hogy barátnőmék babája is 1,5-2 éves korában hordott 92-es méretet, a CandA-s overálok meg amúgyis egy kicsivel nagyobb méretek az átlagnál.
9/10 anonim válasza:
Szerintem 86-osat.Előfordulhat,hogy még akkor jó lesz jövőre is.Nálunk így volt:)7-8 hónaposan kicsit még nagy volt rá,de a következő télen még hordtuk simán,de már csizmivel,akkor már ugye bőven járt:)
10/10 A kérdező kommentje:
Ma megvettem, amit kinéztem 80-86-os, a Kik-ben volt akciós 3900-ért:-))) Annyira nem nagy rá, bár tél közepén lesz szerintem igazán jó. Még egyszer köszi a tanácsokat!
2009. okt. 17. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!