Másnak is van így a babája szopi közben?
Figyelt kérdés
Oldalt fekszik szopi közben ès amelyik lába,keze alul van mindig elkezd kèkülni,feketedni! Gondolom attól,hogy nyomódik közben! Másnak is van ilyen?2013. júl. 4. 11:32
1/7 anonim válasza:
Hú, ez elég ijesztően hangzik, és nem tapasztaltam ilyet.
2/7 anonim válasza:
Már 2 gyereket szoptattam/szoptatok, de még soha ilyet nem tapasztaltam! Szerintem nem normális! Vagy nem fogod jól vagy más gond van. Mindenképp beszélj szoptatási tanácsadóval, védőnővel vagy orvossal!
3/7 A kérdező kommentje:
Ó már nem szoptatom csak így volt,de nem volt idő ezzel foglalkozni mert sajna csak 3 hètig tudtam szoptatni. Csak kíváncsi vagyok más tapasztalt e ilyet?
2013. júl. 4. 11:50
4/7 anonim válasza:
elnyomtad a kezét? ha nem vidd orvoshoz mert keringési zavara van
5/7 anonim válasza:
Én 5 hónapja szoptatok,de ilyet még nem tapasztaltam. :/
6/7 anonim válasza:
Szopis babám van de ilyen nem volt velünk soha. Szerintem ez nem normális.
Próbáld más pózban szoptatni és ha úgy is kékül valamelyik testrésze akkor vidd el orvoshoz.
7/7 anonim válasza:
az én babámnak csak spontán is elkezdett kékülni. ahogy javult a vérkeeingése elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!