Másnak is ilyen a babája?
A lányom is ilyen volt, és a lassan 7 hónapos öccse is dettó ugyan az.Ez teljesen normális!
A lányom 2,5 éves.Le nem ülne 1 percre sem.Mindig dolga van.A szája be sem áll, és jó kis akaratos.Attól mert sokat mozog attól még nem lesz egyetlen gyerek sem hiperaktív...főleg nem egy 5 hónapos!
Tedd le játszószőnyegre, vagy csak simán egy vastagabb plédre, szórd körbe játékokkal, és hagyd hogy felfedezze a kis világát.Lehet lesznek sírások,de ez ezzel jár.Az én fiam (és régen a lányom is) jelenleg oda van a labdákért, az üres műanyag flakonért, meg csak simán a papírért, de ha azt akarja szegénytől el kell vennem mert különben megeszi.. :-D
Lányommal nehezebb dolgom volt, mert ugye csak én voltam neki, így nem tudtam vele lenni 0-24 órában, mert háztartást is kell vezetni.Most a fiamat csak berakom a szobába a lányomhoz, és tök jól elszórakoztatják egymást.Szinte csak etetnem kell, meg persze vigasztalni amikor koppan..mert mozgásfejlődik, és vannak borulások.. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!