Mit tehetnék, hogy 1 éves kislányomnak jobb legyen az étvágya?
Figyelt kérdés
10 hónaposan volt először beteg az is 2 napig tartott. Addig nagyon jó evő volt. Mindent megevett . Azóta viszont keveseket eszik és egy kicsit talán válogatósabb is.Mindig félek,hogy nem eszik eleget. Most igaz egymás után jönnek a fogacskák is. Segítsetek anyukák!2009. okt. 15. 20:18
1/5 anonim válasza:
Miket adsz neki és mennyit és milyen formában?
Van-e foga, mennyire rág?
Mondanám, hogy reszeld neki a gyümit vagy turmixold, de lehet, hogy pont így kapja.
Tehát elég nehéz tanácsot adni!
Nekem jól eszik a fiam.
15 hós, sok bébiételt adok még neki, főleg a gyümiket, mert málnát meg epret nem tudok neki máshonnan produkálni.
Leveseket imádja, mindent imád.
Szalonnás túróstésztát is imádja.
2/5 anonim válasza:
Ha már van 10 kg,próbáld ki a Béres cseppet(C vitamin kell hozzá!),2x5 csepp naponta.Az én "finnya" kisfiam újabban zabál,amióta kapja!
3/5 anonim válasza:
A védőnőm szerint gyakran látja,hogy az egyév körüli gyerekeknél van visszaesés a kaja terén. Lassan áttérnek a darabos, ugymond felnőtt hamikra, de még korántsem csipegetnek a korábbi mennyiségeknek megfelelőt. Meg ugye nem érnek rá enni, sok az egyéb érdekesség. Pont annyit eszik, hogy ne foggyon, ugye? Ne idegeskedj emiatt, ugysem lehet tömni, ha kicsit eszik most, majd lesz az több is. Próbáld kinálgatni a te ételeidből,ebédedből, kis változatosságképp.
4/5 anonim válasza:
Milyen betegsége volt? Szednie kellett antibiotikumot is ?
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor szednie kellett antibiotikumot. Csak piros volt a torka és 39 fok-os láza volt. De én folyamatosan attam mellette a probiotikumot is és utána is.
2009. okt. 15. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!