Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első szülinap? Ki hogy készült...

Első szülinap? Ki hogy készült rá, milyen tortát vettetek/sütöttetek, kiket hívtatok meg?

Figyelt kérdés
A fiam szülinapja szerdára esik,ezen a napon mindenki dolgozik,a párom sincs itthon,mert csak hétvégente jön haza. Én mégis szeretném AZON a napon ünnepelni,mert mégiscsak az az eredeti. Két ünneplés szerintetek megkavarná? Szerintem furcsa lenne neki,hogy miért kap megint tortát,stb. Szomorú vagyok,hogy egyedül kell megünnepelnem vele ezt a napot,leginkább hogy az apja nem lehet velünk. Úgyhogy muszáj lesz hétvégén is megtartani,1 hónap múlva esedékes. Ti hogy csináltátok? Egy torta a vendégeknek,egy a babának,amit széttrancsírozhat? Csináltattatok vagy s.k. készítettétek?
2013. júl. 1. 21:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hát igazából lehet,hogy még a 4. szülinapjára sem fog 20 évesen emlékezni,de az nem azt jelenti,hogy akkor addig ne ünnepeljük meg.

Tavaly pont szombatra esett a fiam szülinapja! A család jött el, kb. 12-en voltunk. Volt 3 emeletes torta, amit egy tortaszobrász barátnőmmel sütöttünk, és persze ehetett belőle, de kb. fél szelet után eltolta. Nem szereti nagyon az édeset! :)

Ebéd után ő kidőlt, mi felnőttek, akkor kezdtünk el lazítani! Kapott ajándékokat, ki is próbálta, mi meg élveztük,hogy örül neki. Szerintem nagyon jól sikerült az első szülinapja!

2013. júl. 2. 05:15
 12/17 anonim ***** válasza:
62%
+ hete volt egy éves a fiam, keddre esett, így mi otthon persze megköszöntöttük, de az ünneplés szombaton volt.Túrórudi tortája volt, ízlett neki, szét is túrta (nem tudom mi a gond ezzel, ők még így tudnak enni, nem késsel villával). Ott volt anyukám, apukám és a felesége, keresztanyám, mi, és egy nagyon közeli családi barát. Nagyon élvezte mindenki, szuper kis nap volt. Arra pedig,hogy valaki képes arra, hogy ne ünnepelje meg a gyereke 1. születésnapját, nem is mondok inkább semmit.
2013. júl. 2. 07:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Bocsánat "3 hete" akart lenni :-)
2013. júl. 2. 07:17
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem arra való az étel, igen. Viszont nem tanítottam még meg neki, hogy szeletelje el késsel villával.. És nem akartam, hogy a "szép" tortáját tegye tönkre ezzel.

Hozzá kell tenni, a keze még a torta közelében sem volt, nemhogy beletúrt volna. Mindegy. A másik, én sem akartam hadsereget hívni, sokan voltunk 20-an, mert mindenki jelezte, itt szeretne lenni. Mondjam, hogy neeem, nem jöhettek el, nem köszönthetitek meg a gyereket, mert nem akarok ekkora felhajtást? Szép is lett volna. Felnőtt társaság volt nálunk is, de ettől még ő volt a középpontban, mindig volt aki vele volt, sőt, többen is foglalkoztak vele egyszerre. Nem volt lesz*rva, milyen hülye felfogás ez? Eleve azért jönnek, h őt ünnepeljék, meg ha szeretik, akkor miért lenne elhanyagolva, nemcsak pont a szülinapján, hanem úgy egyáltalán..?

2013. júl. 2. 09:27
 15/17 anonim ***** válasza:
48%
12-es vagyok. Mi rosszat írtam, hogy 0%-ra kellett lepontozni? Még annak is hasznosabb a válasza, aki konkrétan letojta a gyereke 1. születésnapját? Szép.
2013. júl. 2. 12:36
 16/17 anonim ***** válasza:
48%
Sz@rd le! Én is 0%-ot kaptam. :D Biztos ezért kapja a sok szuper anyu a fizetést! :D
2013. júl. 2. 21:39
 17/17 A kérdező kommentje:
Látom valaki megint unatkozott... :/ én azért mindenkinek nyomtam egy zöld kezet,köszönöm a válaszokat!:)
2013. júl. 2. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!