Első szülinap? Ki hogy készült rá, milyen tortát vettetek/sütöttetek, kiket hívtatok meg?
Hát igazából lehet,hogy még a 4. szülinapjára sem fog 20 évesen emlékezni,de az nem azt jelenti,hogy akkor addig ne ünnepeljük meg.
Tavaly pont szombatra esett a fiam szülinapja! A család jött el, kb. 12-en voltunk. Volt 3 emeletes torta, amit egy tortaszobrász barátnőmmel sütöttünk, és persze ehetett belőle, de kb. fél szelet után eltolta. Nem szereti nagyon az édeset! :)
Ebéd után ő kidőlt, mi felnőttek, akkor kezdtünk el lazítani! Kapott ajándékokat, ki is próbálta, mi meg élveztük,hogy örül neki. Szerintem nagyon jól sikerült az első szülinapja!
Nem arra való az étel, igen. Viszont nem tanítottam még meg neki, hogy szeletelje el késsel villával.. És nem akartam, hogy a "szép" tortáját tegye tönkre ezzel.
Hozzá kell tenni, a keze még a torta közelében sem volt, nemhogy beletúrt volna. Mindegy. A másik, én sem akartam hadsereget hívni, sokan voltunk 20-an, mert mindenki jelezte, itt szeretne lenni. Mondjam, hogy neeem, nem jöhettek el, nem köszönthetitek meg a gyereket, mert nem akarok ekkora felhajtást? Szép is lett volna. Felnőtt társaság volt nálunk is, de ettől még ő volt a középpontban, mindig volt aki vele volt, sőt, többen is foglalkoztak vele egyszerre. Nem volt lesz*rva, milyen hülye felfogás ez? Eleve azért jönnek, h őt ünnepeljék, meg ha szeretik, akkor miért lenne elhanyagolva, nemcsak pont a szülinapján, hanem úgy egyáltalán..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!