Első szülinap? Ki hogy készült rá, milyen tortát vettetek/sütöttetek, kiket hívtatok meg?
Babámnak jövő hét pénteken lesz a szülinapja. Szerintem szombaton ünnepeljük. Pénteken, mire ide érne mindenki munka után, már lehet, h majdnem pancsi idő lenne... Itt lesznek a nagyszülők és nagybácsik. Ezt a tortát szeretném sütni neki: [link]
De lehet, h csinálok egy gyümölcs tortát a felnőtteknek.
Szia,
másfél hónapja töltötte a picikém,
a tortát egyet vettünk tescoban széttrancsírozásra (Rigó Jancsi torta)
Saját kezűleg csináltam a másikat, Nutellás epertorta mellett döntöttem..:-)
Belseje:
Végeredmény:
Szerencsére a napján tudtuk ünnepelni, pont péntekre esett! :)
Akik itt voltak:
Apukája családja részéről (mama-papa-nénje és nénje párja, dédimama, dédipapa, és két haver)
Én családi részemről 2 testvérem, anyukám és az ő párja, nagynéném - nagybátyám, dédimama és egy barátnőm)
És persze kis családunk a kis ünnepelt, tesója, anya apa..:-)
Az azért túlzás, hogy torta se legyen. Viszont én nem hívogatnék meg embereket.
Általában nem bánom, ha jönnek hozzánk meg mi megyünk, de az ilyen össznépi megszervezett ünneplésektől rosszul vagyok egyszerűen.
Egyik baráti házaspár csinálja mindig ezt, ilyen bulit szerveznek a gyerek születésnapjára minden évben. És mindig az ő saját haverjaikat hívják el. A gyerek meg egyedül gyerek. Hát most ebben mi a jó, nem értem? Ez rohadul nem a gyerekért van véleményem szerint. Szerintem ő jobban élvezi, ha vele foglalkozol, azt csináltok, amit szeretne, mintha beállít az összes rokon és haver, beszélgetnek felnőtt dolgokról, elvannak, ő meg le van szarva, mert úgy sem lehet vele úgy foglalkozni, ilyen népes felnőtt összejövetelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!