Szerintetek 8 hósan ez így jó, mit változtatnátok? Kenyeret mikor adnátok neki? Részletek lent.
Kisfiam 8 hónapos múlt. Nem szereti a tápszert, már nem is anyatejes sajnos. Nem kis fejtörést okoz a napi ételek összeállítása számára. Véleményezzétek már légyszi. Köszi
Reggeli: 1 db gyümölcs turmixolva sinlaccal, ebbe kutyulok neki 60 ml tápszert. Összesen 200 ml körül eszik.
Tízórai: 200 ml körüli gyümölcs
Ebéd: főzelék(már sokszor azt eszi, amit mi, vagy legalábbis a mi ebédünkből szedek ki neki zöldségeket és azt turmixolom össze.Néha egy kis tápszer is megy bele, de nem jellemző.)
Uzsonna: 1 babajoghurt vagy babapuding+1 dl gyümölcspüré.Vagy egy fél szelet kenyérke vajjal a püré helyett.
Vacsora: tejpép 180-200 ml körül.Ettől átalussza az éjszakát.
Írjátok már le, hogy szerintetek ez így jó-e. Mit csinálnátok másképp, ha nem eszi a tápszert?
Köszi előre is a segítséget!
Szerintem jó,mi is kb így csináljuk,bár lányom hajlandó vacsira még tápszert enni.Neki 8hós korától ez a rend:
8: 200g tejpép vagy Sinemil
10: doboz krémtúró,doboz joghurt,natúr joghurt gyümivel,gyümi ( valamelyik ezek közül)
13: 200mili leves vagy 200-300g főzelék
15: ha leves volt 13-kor,akkor 200-250g főzelék.ha főzelék volt,akkor 200g gyümi
Délután esetleg rágcsál még,vagy 17kor eszik fél kenyeret üresen,pukit,gyümit.
21kor vacsi:270mili tápszer.
Én is azért adom a pépet neki,mert nincs meg a tejalap.6hós korától nem tudom legyűrni a tápszert a torkán,csakis vacsira.Ha teszel tápszert az ételbe és meg is eszi úgy,az jó.Lányom a rendes kaját nem eszi tápszerrel,de anyatejjel se ette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!