Aggódnom kellene a lányom mozgásfejlődése miatt? (részletek lent)
Nem tudták még bizonyítani a nem mászás és a diszlexia közötti összefüggést. Kutatják ezt, de nincs eredmény egyelőre.
Az meg még soha nem volt nagy baj, ha a gyerek a saját ütemében fejlődött. Egyébként azt is mondják, hogy a kúszás is "ugyanolyan jó" ilyen szempontból, mint a mászás.
De ha az megnyugtat, nézesd meg a Dévényessel, baj abból nincs.
Most vidd el,mert ha járni kezd akkor ugyan nem veszed rá,hogy másszon :)
A nagy fiam 3 hónapot mászott a kicsi most 11 hónapos most kúszik,kapaszkodva lépeget a mászás nála annyi megy egy kört a szobába utána kúszik tovább vagy fel áll nekünk azt mondták ez még jó.
Talán megpróbálhatnád azt h a pocikájára teszed és akkor mutatsz neki valami játékot, mikor pedig nyúlna utána kicsit távolabb viszed h el akarja érni,hátha így:)Amugy nekem teljesen kimaradt a mászás mert 9hónaposan elindultam és hát semmi bajom.De azért vidd el a kicsid, az a biztos,akkor legalább megnyugtatnak h nincsen baj,ha meg esetleg lenne is valami akkor meg fejlesztik :)
2hós kislány anyukája
Az én lányom úgy kezdett el mászni, hogy kiraktam a kertbe a fűre, és nem akart hozzáérni, és felemelkedett mászásba. :)
Utána már tepert rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!