Féléves babám mozgásfejlődése megtorpant. Hová vigyem?
Figyelt kérdés
Nem akar átfordulni, de még oldalra sem. Mi lenne a legjobb: konduktor, Dévény torna, egyéb??2013. ápr. 15. 22:27
2/9 anonim válasza:
Az orvos mondta hogy valahova el kéne vinned?
Mert nem feltétlen nagy probléma, hogy még nem forog...
3/9 anonim válasza:
Szia! Amíg orvos nem mondta, addig ne vidd sehova! Babám fél évesen kezdett el forogni, át fog a tiéd is fordulni hamarosan, hidd el!
4/9 A kérdező kommentje:
Doki mondta, hogy vigyem. Csak nem tudom mi lenne a legmegfelelőbb terápia. A "majd megfordul, még ráér" már nem nyugtat meg. Nagyon nem csinál semmit, és az anyai ösztönöm is azt mondja, hogy most már be kell avatkozni!!!
2013. ápr. 15. 23:02
6/9 anonim válasza:
Dsgm! Ha nem is próbálkozik. Enyém is 6 hós eddig 3x fordult meg haSról hátra. Hátáról az oldalára. Vidd el dsgm re 7 hónapos korig okés.
7/9 anonim válasza:
szerintem is Dévény torna!a dévényesek megmondják úgyis, ha más gond lenne, de őket csak ajánlani tudom:)
8/9 A kérdező kommentje:
Azért ez több mint vicces, hogy a Dévény kezelés elkezdését minél hamarabb javasolják, de időpont az nincs... :S
2013. ápr. 16. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!