Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnátok gyermeketekre fekete...

Adnátok gyermeketekre fekete színű ruhát?

Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 09:44
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
nem, de vannak elborult szülők, koponyás cuccokba öltöztetők...
2009. okt. 15. 09:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Miért ne? Főleg ha aranyos, gyerekes minta van rajta.
2009. okt. 15. 09:54
 3/10 anonim ***** válasza:
én igen, de rózsaszínt pl még ha lányom lenne sem.
2009. okt. 15. 09:58
 4/10 anonim ***** válasza:
igen, ha melegítő, vagy nadrág. bármit ráadok, ami nem haláldfejes, a lényeg, hogy az összkép legyen aranyos.
2009. okt. 15. 10:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért ne..?!Nem is értem...,csak rózsaszínben meg kékben járhat egy gyerek?
2009. okt. 15. 10:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Adnék persze.Bár mégnem nagyon találkoztam fekete cuccokkal,inkább a szines megy.

De ha látnék kis fekete koponyás pulcsit tuti ráadnám sztem nagyon vagány:)

2009. okt. 15. 10:26
 7/10 A kérdező kommentje:
A lányom kapott egy fekete színű blúzt , de nekem a temetés meg a gyász jut róla eszembe, úgyhogy nem is nagyon adnám rá. Szerintem nem való egy kicsi gyereknek a fekete ruha, pesze a nadrág az más , abból van több is.
2009. okt. 15. 11:07
 8/10 anonim ***** válasza:
hát ha te nem adnád rá, akkor ne add rá :) Nem a válaszolók a gyereked anyja, ezért nem értettem soha az ilyen kérdéseket... :)
2009. okt. 15. 11:18
 9/10 anonim ***** válasza:
a kislányomnak van egy fekete nacija, rajta fehér pötyökkel azt szeretem. de fekete blúzt pl. nem adnék rá.
2009. okt. 15. 11:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egy családcentrikus,tehát csak elméletileg írom,hogy ha nekem volna,én adnék rá persze,sőt főleg azt. Mert erőt sugárzó szín,komoly, tekintélyt parancsoló. Inkább legyen ilyen,minthogy bohócnak legyen öltöztetve,vagy paprikajancsinak. Akármilyen közösségről is legyen szó,akár egy kisovis grupp,mindenütt az emberek ugyanolyan jellemmel,ugyanolyan hozzáálásal viszonyulnak. Határozott kinézetelű egyéneket ritkán közösítik ki szerintem.
2010. szept. 27. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!