A Dédi mindig azzal jött, hogy régen sem volt orrszívó, csak zsebkendő. Aligha fújtak orrot a babák akkoriban, de akkor hogy távolították el az orrváladékot rendesen a babaorrból?
Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 16:46
1/11 anonim válasza:
Nagyon jó, hogy kitalálták a porszívót is meg az orrszívót is.
Régen mikor felmázolták a szobát, meg a pitart , akkor porszívó sem kelett! Nekem ez jutott eszembe a dédiröl!
2/11 anonim válasza:
Ezért rengeteg volt régen a fülgyulladás, meg arcüreggyulladás.
3/11 anonim válasza:
Rendesen szerintem sehogy.
És sokkal több lehetett a szövődmény!
4/11 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy régen több volt a szövődménnyel járó megfázás. Arcüreg-homloküreg-fülgyulladás. A dédik idejében, mint most.
És régen is volt egyébként orrszívó, csak kézi.
Bár olyan nagyon régen talán még az sem, de hogy több volt a szövődményes gyerek, az szerintem is igaz.
5/11 anonim válasza:
nyugodtan csak használd az orrszívókat.
dédi nem ebben a világan él.
6/11 anonim válasza:
Na ezektől a "régen sem volt, mégis..." dolgoktól tudok agybajt kapni. Igen, régen nem volt, most meg van és ugye milyen jó, hogy van? Akkor menjünk vissza mégrégebbre, mikor még zsebkendő sem volt?
7/11 anonim válasza:
orrszívó már elég régóta van, csak kézi volt
8/11 anonim válasza:
Tudod mit csináltak égen? Nem vicc, én kb. 10 éve Komáromban voltam egy céges vacsorán és azon a környéken anyuka odahajolt a baba orrához és kiszívta. Ennyi.
9/11 anonim válasza:
Engem az anyukám kórházba hordott és ott szívták le az orrom. Az sokkal drasztikusabb volt mint a mai orrszívók.
10/11 anonim válasza:
Én is azt hallottam, hogy régen egyszerűen szájjal kiszívták.Amíg nem volt gyerekem szörnyen undorítónak tartottam, de mióta gyerekeim vannak rájöttem hogy mindent megtennék értük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!