Az elektromos orrszívó mennyire hatékony?
Figyelt kérdés
Éjszakára szeretném, mert a porszívó elég zajos és felverem az egész házat :)! Melyik márka a jobb?2013. márc. 19. 19:01
1/7 anonim válasza:
Nekünk 2 féle is volt, a Graco volt a jobb :) De sajnos messze nem olyan hatékony, mint a porszívós..
2/7 anonim válasza:
Szerintem semennyire sajnos. A zaja nagyobb mint a teljesítménye. Nekünk Momert van, a mérleghez kaptuk, de nem sokat ér.
3/7 anonim válasza:
Nekem is volt több fajta, ugyan iylen gond miatt, de semmit nem szívott ki.
4/7 anonim válasza:
nekunk pesztonkas van, en maximalisan elegedett vsgyok vele, tobbszor is probaltam, hogy hasznalat utan a porszivos mit sziv meg ki, de sosa semmit nem szivott ki pluszba. De csak akkor ha halozatrol volt mukodtetve, elemekkel gyengebben sziv
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Hát én nagyot csalódtam benne, mert szinte semmit nem szív ki.. pont azért vettem, hogy utazáskor jó legyen, de sajnos kérhettem kölcsön porszívót a végén. Éppen hogy csak az elülső váladékot szívja, azt is akkor, amíg híg.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)!
2013. márc. 20. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!