Elektromos orrszívó kérdés? Pesztonka, vagy Living lab?
Pár napra elutazunk és kéne egy mobilis orrszívó. Porszívós van, de azt még sem vinném magammal egy szállodába :)
Melyiket ajánljátok/nem ajánljátok?
MIndkettő volt, egyik sem ért semmit:( Én elvittem az orrszívósat, és a szállodában készségesen hozták nekem a perszívót, amikor kellett:)
De létezik (bár én nem találtam még sajnos) csapra szerelhető orrszívó, az állítólag hasonlóan hatékony, mint a porszívós, hátha te találsz:)
Én vittem a szállodába! Barátnőmék nemrég ugyanott voltak, és náthás lett a pici. Ő is vitte, a recepción kért egy porszívót és kiszívták az orrát. Nem csinálnak ilyenből problémát.
Nekünk csak az porszívós szívja ki rendesen!
Napközben biztos jól megoldható szállodában kölcsön kérni porszívót, de éjjel?
A szállodai szobák falai elég vékonyak szoktak lenni. Mivel pihenni mennek oda az emberek, nem szívesen zajonganám fel a pihenni vágyókat.
Hát a barátnőméknek éjjelre is odaadták, ráadásul egy jó szállodában nem igazán kellene meghallani, hogy egy percig megy a porszívó!
De nyilván te döntöd el!
Szerintem egyik elektromos orrszívó sem elég hatékony. A Graco sem. Ráadásul az én babám ugyanúgy üvöltött tőle, mint a porszívóstól.
Én is vinném a porszívósat. Nekem fontosabb lenne a gyerekem egészsége, mint szálloda többi vendégének a véleménye. Egy orrszívás egyébként csak pár másodperc, nem hiszem, hogy emiatt bárki is kiakadna, igazán meg lehet érteni, hogy szükség van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!