Orrszivó-porszivó. Vélemények?
Gond nélkül használjuk minden nap (kb 2 hósan lett náthás, akkor próbáltuk először, napi 5-ször kb)egy tisztító szívásra. Már a babánk is megszokta, nincs sírás - viszont minden nap jönnek ki általa hihetetlen "cuccok"! Ha szükséges a tisztítás, akkor csak ennek van értelme!
6 és fél hós baba anyukája.
Mi a korházban is ezt használtuk,csak bent speciális gépre van kötve./gyermekápolónő vagyok/
De mióta itthon vagyok,mert van egy 3 hós kislányom,vettem egyet.A leghasznosabb dolog a világon!!
De mondd már el nekem,hogy miért tennél ezzel kárt a gyerekben??Nem szív erősen,ezt te is észre vehetted.
Ha rárakod a porszívóra és bekapcsolod,önmagát szabályozza,és nem úgy szív,mintha pórszívóznál!!
Ezzel csak jót teszel neki,hisz ha teli van váladékkal az orra,akkor nem kap levegőt,és az rosszabb!
Használd bátran,ha szükséges!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!