Miért nézik le az olyan anyukákat akik nem vesznek a babának felesleges dolgokat? Pl: orszívó, pelenkázó, légzésfigyelő, bababútor.
Akinek a párja nem dolgozik az átmeneti is lehet, elmegy dolgozni és meg tudnak élni. Ha nem így van az már felelőtlenség, és a gyermek veszélyeztetése!
Amiket felesleges kacatnak mondasz egy csomó pénz kidobásától megkímélhet tudod? Pl orrszívó, légzésfigyelő, bababútor......orrszívó: mennyit költesz egy arcureg gyulladás esetén amit az anyuka nemtörődömsége vált ki mert nem takarítja ki a gyerek órrát gyógyszerekre??? (fájdalomcsillapítókat, orrspayket nem kapsz közgyógyra)
Nincs kiságy, leeshet bárhonnan, kezét lábát törheti. Itt az orvosi kezelés ugyan mennyi költséget vonhat maga után?
A légzésfigyelő sem fontos, de hasznos. Nem tudhatod hogy a te gyereket hal-e meg bölcsőhalálba, és kifizetheted a temetését. Mert köztemetése csak annak van aki egyedülálló, nincs senkije. Ez is súlyos pénz.
Úgyhogy nem kacat semmi. Ki lehet spórolni mindennek az árát.
Másrészt meg nem kötelező egyik-másik megélhetási bűnöző senkiházival összefeküdni aki csinál két-három gyereket a semmire.......innen is lehet nézni a dolgot.
DE egy normális ember GONDOLKODIK mielőtt bármit is beenged a lábaközé védezekés nélkül. Viselni kell mindennek a következményét, és nem sírni-ríni, és lenézni az akinek van annyira fontos a gyerek hogy nem engedi hogy komolyabb betegsége legyen, egy pitiáner orsszívó miatt....
Akkor vagy a munkahelyed sz@r, vagy a végzettséged.
De ezért nehogy már mindenki hibás legyen, csak te nem.
Én is szeretném neked megköszönni Kérdező, hogy lehetővé teszed, hogy azt a rengeteg pénzt amit levonnak tőlem ráköltik az olyankora mint te. Öröm nézni ami ebben az országban megy, hogy a nagy semmire akarsz szülni úgy, hogy a legalapvetőbb dolgokat sem veszed meg a gyereknek, és még neked áll feljebb. A párod se menjen dolgozni, mert úgyis vannak/lesznek akik 2-3 munkahelyet is bevállalnak, így tőlük még többet vonnak le, így az "olyanoknak" mint te még több fog jutni. Bírom amikor a cigányok rinyálnak, hogy nem tudnak megélni. Ja, mert büdös a munka, szerencsétlen kisgyerekek meg büdösen, szutykosan járnak, és semmi esélyük az életben a hülye szüleik miatt, akik a CSP miatt vállalták őket. Szerintem túl sok pénzt kapnak a nagy büdös semmire, de a normális élethez valóban kevés.
Szerintem te csak provokálod itt a jónépet, és nem értem, hogy mit is vársz tőlünk. Ha gondolod tudok adni egy orrszívót, de nem hiszem, hogy ezzel kisegítelek téged, mert egy csomó minden kell még a gyereknek, és ilyen hozzáállással, hogy még a gyerekre kapott pénzt sem akarod rákölteni... Hát komolyan mondom előre sajnálom szegény babádat.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!